Baskında Türk vatandaşı ile Özbek kadın fuhuş yaparken suçüstü yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Baskında Türk vatandaşı ile Özbek kadın fuhuş yaparken suçüstü yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından Side'de yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı tespit edilen bir otele baskın yapıldı. Baskında, Türk vatandaşı erkek ile Özbekistan uyruklu kadın fuhuş esnasında yakalandı.

16.10.2021 16:11  Güncelleme: 16:34

Side mahallesinde H.Ö. ve S.F. isimli şahısların iyi bir iş imkanı ve bol para kazanma vaatleriyle getirdikleri yabancı uyruklu kadınları borçlandırma ve çaresizliğinden yararlanmak suretiyle kendileri tarafından işletilen otelde fuhuş yaptırdıkları ihbarı üzerine jandarma düğmeye bastı.

FUHUŞ YAPTIKLARI ESNADA YAKALANDILAR

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Manavgat JASAT Timleri ve Side Karakol Komutanlığı ekiplerince Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde söz konusu otele operasyon düzenlendi. Operasyonda; işletmenin bir odasında Türk vatandaşı erkek şahıs ile Özbekistan uyruklu kadın fuhuş yaptıkları esnada yakalanırken H.Ö. ve S.F. isimli şüpheliler ise aynı otel içerisinde internet escort sitesinde kullandıkları telefonlarla birlikte suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Son dakika haber | İş imkanı vaadiyle getirip otellerinde fuhuş yaptırdılar: 2 gözaltı

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Olay ile ilgili olarak nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda olayın mağduru olduğu değerlendirilen Özbekistan uyruklu kadın işlemlerinin tamamlanmasına müteakip İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edilirken yakalanarak gözaltına alınan H.Ö. ve S.F. isimli şüpheliler İnsan Ticareti kapsamında Zorla Fuhuş Yaptırmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin adliyeye sevki sırasında yüzlerini kapatmaya çalışmaları dikkat çekti.

Baskında Türk vatandaşı ile Özbek kadın fuhuş yaparken suçüstü yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Baskında Türk vatandaşı ile Özbek kadın fuhuş yaparken suçüstü yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bacanak is back : Insan haklarina bir darbe daha... 12 9 Yanıtla
  • Çamlica Gazoz: Bir zamanlar ruslar vardı şimdi ozbek ve türkmenler bu piyasaya girdi ne vize soran var ne nerden geldin diyen memleket olmilus yolgeçen hani artık özel.kargo şirketleri ozel mali danışmanları banka gibi çalışan araci kurumları ozel mahalleleri var. 10 5 Yanıtla

Advertisement