Başkonsolos Guliyev'den Rektör Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkonsolos Guliyev'den Rektör Yılmaz'a Ziyaret

Başkonsolos Guliyev\'den Rektör Yılmaz\'a Ziyaret

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev ve Azerbaycan Kars Konsolosu Arzu Heyderova, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

05.10.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev ve Azerbaycan Kars Konsolosu Arzu Heyderova, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkonsolos Nuru Guliyev, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz ile fikir alışverişinde bulunarak, iki ülke üniversiteleri arasında geliştirilebilecek ortak projeler hakkında görüştü. Iğdır Üniversitesi hakkında Rektör Prof. Dr. Yılmaz'dan bilgi alan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev ve Azerbaycan Kars Konsolosu Arzu Heyderova, üniversitede bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdiler.

Iğdır Üniversitesi'nin hızla büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Yılmaz ise, "Üniversitemizde şu an bina inşaatları tamamlanmakta olup çevre düzenlemesi daha bitmemiş. Bu çalışmalar bittikten sonra kampüsümüz daha güzel olacak. Üniversitemizde yaptığımız çalışmalar, üniversitemizin önümüzdeki dönemlerde daha modern bir görünüme sahip olması içindir" dedi.

Ziyaretin sonunda karşılıklı olarak plaket verildi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkonsolos Guliyev'den Rektör Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement