BATÜDER Başkanı Kazançoğlu "Ata'mıza Sevgimiz 7 Kıtayı Aşar" - Son Dakika
Güncel

BATÜDER Başkanı Kazançoğlu "Ata'mıza Sevgimiz 7 Kıtayı Aşar"

BATÜDER Genel Merkezi'nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80'inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen toplantıya Yazar Ahmet Gürel konuk oldu.

09.11.2018 08:27

Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) Başkanı Akın Kazançoğlu, Balkan kökenli Atatürk ile gurur duyduklarını söyledi.Kazançoğlu, " Türkiye, Türkiye'den çok daha büyük. Gönül coğrafyamızın sınırları 7 kıtayı sarıyor. Atatürk sevgisi de Türkiye ile sınırlı değil. O'na duyulan sevgi 7 kıtayı aşar" dedi.

Güre'in "Atatürk ve Cumhuriyet Kazanımları" başlıklı konuşması büyük ilgi gördü. Sunumun ardından söz alan BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu, 10 Kasım'ın bir yas günü değil O'nun fikirleri ve eserlerini daha iyi anlama günü olduğunu söyledi. Kazançoğlu, "En büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti bugün 95 yaşında. Bu eseri millet olarak bir olup çok daha iyi yerlere taşımak hepimizin görevi. 10 Kasım aynı zamanda Cumhuriyeti muhafaza ve müdafaa kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha gösterme günüdür" diye konuştu.

Balkan kökenli Atatürk ile gurur duyduklarını ifade eden Kazançoğlu, "Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyet'in değerlerini koşullar ne olursa olsun korumak, Atatürkçü düşünceyi benimsemek işte tüm bunlar, bu kararlığı göstermek için öncelikli yapmamız gerekenlerdir. Şunu herkesin bilmesi gerekiyor.Türkiye, Türkiye'den çok daha büyük. Gönül coğrafyamızın sınırları 7 kıtayı sarıyor. Atatürk sevgisi de Türkiye ile sınırlı değil. O'na duyulan sevgi 7 kıtayı aşar.Bu duygularla, ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kere daha saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BATÜDER Başkanı Kazançoğlu 'Ata'mıza Sevgimiz 7 Kıtayı Aşar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement