BBP Zeytineli ile Devam - Son Dakika
Güncel

BBP Zeytineli ile Devam

BBP Zeytineli ile Devam

BBP Hatay İl Kongresi Süreyya Düğün Salonunda Remzi Çayır'ın katılımıyla gerçekleşti.

09.01.2012 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hatay İl Kongresi Süreyya Düğün Salonunda BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır'ın katılımıyla gerçekleşti. Divan Başkanlığını BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır'ın Divan Başkan Yardımcılıklarını Antakya Merkez İlçe Başkanı Reşit Arıcıoğulları ve Kırıkhan İlçe Başkanı Hasan Kerce yaptı.

BBP Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için hazırlanmış slayt sunumlarının ardından bir konuşma yapan BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır : Türkiye'nin bağımsızlığı Mazlumların özgürlüğü için BBP de mücadele etmenin şerefli olduğunu söyledi.

BBP'nin oylarla ölçülemeyecek kadrolarının Mapushanelerden işkencelerden süzülerek geldiğini, Rahmetli Muhsin Başkan'ın isteseydi Devletin herhangi bir noktasında olabileceğini ama Türk Milleti için Doğrunun yanında Yalnızda olsa bulunduğunu dile getirdi. Açıklamasına şu şekilde devam eden Çayır : "Biz dedik ki, bu ülkede cunta anayasası devam etmemeli, mümkünse anayasa toptan değişmeli. İnsan ve millet esaslı bir anayasa olmalıdır. Referanduma sunulan maddelere baktık, 28 maddenin tamamı millet adına önemli. Kenan Evren'in dokunulmazlığının kaldırılıp mahkemeye çıkarılması bu milletin zararına değil. Türkiye'nin geçmişiyle yüzleşmesi için bunların gerekli olduğunu, Türkiye'nin artık söz konusu meselelerle vakit kaybetmemelidir" dedi.

Remzi Çayır'dan sonra BBP Hatay İl Başkan Adayı Nevin Zeytineli "Muhsin yazıcıoğlu'nu yâd ettiğimiz il kongresine hoş geldiniz diyerek tüm katılımcıları selamladı. Konuşmasına şu şekilde devam eden Zeytineli : "Büyük Birlik Partisinde bulunmakla iyi insan olmanın onurunu, şerefini imanlı olmanın gururunu yaşıyoruz. Merhum genel başkanımızın dediği gibi yağma talan düzenine karşı Türk milletini karanlıktan aydınlığa çıkaracak hak yolunda mücadele ediyoruz. Büyük birlik partisi sıradan bir muhalefet partisi değildir. Kurulduğu günden günümüze kadar hiç yanlış yapmadı. Hiç yanlışa ortak olmadı. Milletin menfaati söz konusu olduğunda hiçbir güçten korkmadan söylenmesi gerekeni söyledi. Ülkemizin maddi ve manevi tüm değerleri için bedel ödeyecek ve bedel ödetecek alperenlerle yola devam etti. Biz zoru seçtik. Haksız davaların, kuru kalabalıkların peşinde olmadık.

Haklı davamızda yalnız insanlarımızla mücadele ettik. Küresel diktatörlere karşı mücadelemizi düşmanın büyüklüğüne aldırmadan sürdürdük. Büyük birlik partisinin iktidarı milli devlet güçlü iktidar olacaktır. Yani devlet milletle barışacak vekiller gücünü milletten alacak. Başbakanda cumhurbaşkanı da milletin gücüne dayanacak. Başka hiçbir güçten korkmayacak, başka hiçbir güce ihtiyaç duymayacak. Muktedir ve iktidar olacaktır. Büyük Birlik Partisi'nin iktidarı Tam bağımsız büyük Türkiye'nin iktidarı olacaktır. Türkiye'nin birinci meselesi fakirlik, işsizlik için gelecekten ümitsiz başıboş ne yapacağını bilmeyen gençlik için bir çaba bir çözüm üretilmediğini görüyoruz. Allah var Problem yok diyorum kongremize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Kongrede, tek aday olan Nevin Zeytineli, tekrar il başkanlığına seçildi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BBP Zeytineli ile Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement