Belgin Aksoy, Uluslararası Destek İçin Emmy Ödülleri'ne Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Belgin Aksoy, Uluslararası Destek İçin Emmy Ödülleri'ne Gidiyor

Belgin Aksoy, Global Wellness Day'i tanıtmak ve uluslararası destek toplamak amacıyla, 66. Emmy Ödül Töreni için Los Angeles'a gidiyor.

18.08.2014 14:56  Güncelleme: 20:53

Sağlık hayatımızın en önemli konularından biri olduğu halde neden özel bir günü yok? sorusundan hareketle ve "Sadece bir gün, tüm yaşamınızı değiştirebilir" sloganıyla yola çıkan Belgin Aksoy, Global Wellness Day'i tanıtmak ve uluslararası destek toplamak amacıyla, 66. Emmy Ödül Töreni için Los Angeles'a gidiyor.

İyi yaşam bilincini Türkiye'den çıkarıp uluslararası etkinlik takviminde kutlanan özel bir gün yaratma çabasında büyük bir adım atan Richmond International Kreatif Direktörü Belgin Aksoy, 2012'den bu yana Türkiye'de kutlanan Global Wellness Day'i, 2015 itibariyle 20 ülkenin etkinlik takvimine aldırmayı başardı. Global Wellness Day, Türkiye dışında bundan böyle Fransa, Belçika, Avusturya, Portekiz, İtalya, Polonya, Kıbrıs, Almanya, Çin, İngiltere, İspanya, Rusya, Hindistan, Japonya, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika, Brezilya, ABD ve Avustralya'nın 33 Spa noktasında kutlanacak.

Globall Wellness Day, Emmy Ödül Töreni Backstage Gifting Suite' de dünya starlarına tanıtılıyor.

Amerika'da "Televizyonun Oscarları" olarak kabul edilen ve en iyi TV yapımlarının ödüllendirildiği Emmy Ödülleri'nin 66.'sı, 25 Ağustos 2014 gecesi Los Angeles'da gerçekleşecek. Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Emmy Ödülleri Backstage Gifting Suite'de bu yıl Global Wellness Day' i dünya starlarına tanıtmak üzere Richmond Nua Wellness Spa standı da kurulacak.

Emmy Award Backstage Gifting Suite ziyaretçileri, www.globalwellnessday.org web sitesi üzerinden "Sağlıklı yaşamı destekliyorum" imza kampanyasına dahil olup, Globall Wellness Day'i Türkiye'den dünyaya uzanan uluslararası bir gün haline getirmek için destek olabilecekler.

Emmy Ödülleri'nde bu yıl; Bryan Cranston, Kevin Spacey, Jon Hamm, Jeff Daniels, Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Michelle Dockery, Julianna Margulies, Claire Danes, Robin Wright, Lizzy Caplan, Kerry Washington gibi sevilen isimler aday gösterildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belgin Aksoy, Uluslararası Destek İçin Emmy Ödülleri'ne Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement