Golcü arayan Beşiktaş, Sandro Wagner'in menajeriyle temasa geçti - Son Dakika
Spor

Golcü arayan Beşiktaş, Sandro Wagner'in menajeriyle temasa geçti

Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan ve transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Lille'e giden Burak Yılmaz'ın boşluğunu doldurmak istiyor. Siyah beyazlı ekip, Çin'in Tianjin Teda takımından ayrıldıktan sonra boşta kalan Sandro Wagner'in menajeri ile görüştü.

30.07.2020 15:01  Güncelleme: 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burak Yılmaz'ın Lille'e gitmesiyle forvet arayışı içine giren Beşiktaş'ta hareketlilik başladı. Çin'in Tianjin Teda takımından ayrılan ve boşta olan golcü futbolcu Sandro Wagner için siyah beyazlı ekip ilk teması sağladı. Siyah-beyazlılarda transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, 32 yaşındaki golcü futbolcunun menajeri Felix Frey'le görüşerek teklifte bulundu.

10 GÜN İÇİNDE BİTİRMEYİ HEDEFLİYOR

Bonservisi elinde olan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu transferi 10 Ağustos'a kadar bitirmeyi hedefliyor.

Çin'e transfer olduğu ilk dönemde beklentinin altında kalan Wagner, daha sonra çıktığı 15 maçta 12 gol atmıştı. Almanya Milli Takımı'nda da 8 kez forma giyen golcü futbolcu, bu mücadelelerde 5 kez fileleri havalandırdı.

SERGEN YALÇIN'DAN VETO

Öte yandan sezonu Basel'de tamamlayan van Wolfsvinkel, Beşiktaş'a önerilirken, teknik direktör Sergen Yalçın daha önce beyin sarsıntısı geçiren bu futbolcuyu veto etti.

Golcü arayan Beşiktaş, Sandro Wagner\'in menajeriyle temasa geçti
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Golcü arayan Beşiktaş, Sandro Wagner'in menajeriyle temasa geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kral: bu adam bayern münihtede oynamış çok yetenelik bence alınmalı fedakarlık yapılıp. 0 0 Yanıtla
  • celal gökalp: 500 bin e oynayacak sa alın 0 0 Yanıtla
  • Sertaç: Çin herşeyin çakmasını yapar,dikkatli olun. 0 0 Yanıtla
    x: çine sokuşturduğun algıya mı güleyim, oyuncunun çinli olmadığına mı güleyüm, oyuncunun çinli bir takımda olmayıp boşta olduğunu bilmediğine mi güleyim, yoksa az elden temiz 2.elden olan aklına mı güleyim:)) hangisine güleyim sertaç 0 0
  • duman: kaliteli bir adam mutlak ALINMALI 0 0 Yanıtla

Advertisement