Beşiktaş'ta Caner Erkin yolcu, yerine Galatasaray'dan Nagatomo geliyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Caner Erkin yolcu, yerine Galatasaray'dan Nagatomo geliyor

Caner Erkin ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Beşiktaş'ta yıldız oyuncuyla sözleşme uzatılmazken, sol bek arayışlarına ise hız verildi. Siyah-beyazlılar, Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Yuto Nagatomo'yu gündemine aldı.

11.05.2020 11:33  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sol bek transferi için adaylarla görüşmeler yapan Beşiktaş'ın gündemine tanıdık bir isim geldi. Bu oyuncunun da Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Yuto Nagatomo olduğu bildirildi.

Fotomaç'ın haberine göre; Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Japon oyuncuyu çok beğendiği ve yönetimle yaptığı görüşmede 1 yıllığına siyah-beyazlı formayı giyerse verimli olabileceğini söylediği bildirildi. Bu arada Galatasaray'ın izin vermesine rağmen ayrılmayan Nagatomo'nun Türkiye'de bir takımda kariyerine devam etmek istediği için İstanbul'da kaldığı kaydedildi.

GALATASARAY'DA 65 MAÇ, 3 GOL, 7 ASİST

Piyasa değeri 800 bin euro civarında olan 33 yaşındaki sol beke 500 bin euro'luk bir teklif yapılabileceği gelen haberler arasında. Galatasaray'da 65 maça çıkan Nagatomo; 3 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

Beşiktaş\'ta Caner Erkin yolcu, yerine Galatasaray\'dan Nagatomo geliyor

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Caner Erkin yolcu, yerine Galatasaray'dan Nagatomo geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • bjk tutkunu: nerde pert olmus bitmiş oyuncu var onun peşindeyiz. yabancı oyunculardan vazgeçmediğimiz sürece sürünmeye mahkum bir futbol camiamız var. bjk kulubunun parası yok ama elindeki imkanlarla daha iyi yerli topcular alabilir. gözünü kulağını aç sergen hoca. belözoğlu bile daha iyi oyuncu transfer listesi hazırlamış. 4 1 Yanıtla
  • GS Lİ: Adam bitik ya yapmayın bu kadar da 1 1 Yanıtla
  • Adanalı: Yaa he hee :) 1 0 Yanıtla
  • KOYU KARTAL : Takımın yaş ortalamasının düşürülmesi lazım ! Böyle yaşlı bir oyuncu alacaklarına alt yapıdan oyuncu yetiştirsinler . 1 0 Yanıtla
  • Gurbetci : Genç kadro lazım hoocaaaaa 1 0 Yanıtla
  • eski günler ne güzeldi: Bu haber inanılır gelmiyor..Sergen yaşlı oyuncu sevmez.Nokta. 0 0 Yanıtla

Advertisement