Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı ortaya çıktı

Beşiktaş'ta kullandığı halk otobüsüyle durağa daldıktan sonra bıçakla bazı yolculara saldıran ve ardından kendini denize atan otobüs şoförünün, adam yaralamadan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

04.11.2019 08:19  Güncelleme: 08:20

Beşiktaş meydanında kontrolden çıkan özel halk otobüsü durağa girdi. Bir kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin yaralandığı kazanın ardından elinde bıçakla araçtan inen şoför kaçmak isterken denize atladı. Yakalanan şoförün bıçakla saldırı ve yaralamadan kaydı olduğu öğrenildi.

ŞOFÖR DEHŞET SAÇTI

İstanbul Beşiktaş'ta özel halk otobüsünün durağa girmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi yaralandı. Kaza Beşiktaş meydanı Ortaköy istikametinde gerçekleşti. Kabataş - Şirintepe seferini yapan 27E numaralı özel halk otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak durağa girdi.

Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı ortaya çıktı

ADAM YARALAMADAN KAYDI VAR

İçerisinde yolcu bulunmayan otobüsün şoförü kazanın ardından tepkiler üzerine elinde bıçakla araçtan inip kaçmaya çalışırken denize atladı. Şoförün bir kişiyi de bıçakla yaraladığı belirtildi. Yakalanan şoförün bıçakla saldırı ve yaralamadan suç kaydının olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan 13 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ağır yaralılardan birinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı ortaya çıktı

DENİZE ATLADI: ÖLDÜRÜN BENİ

Beşiktaş Meydanı'nda kullandığı halk otobüsüyle durağa daldıktan sonra bıçakla bazı yolculara saldıran ve ardından kendini denize atan otobüs şoförünün denizden çıkarıldığı anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. Denizden çıkarılan şoförün "Öldürün beni" diye bağırması dikkat çekti.

Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı ortaya çıktı

"ADLİ VE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILMIŞTIR"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Beşiktaş'ta önce otobüs durağına dalan, sonra kendisine tepki gösteren 3 kişiyi bıçaklayan Özel Halk Otobüsü şöförüyle ilgili adli ve idari işlemler başlatıldığını duyurdu.

İBB Sözcüsü Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kağıthane-Kabataş seferi yapan Özel Halk Otobüsü şoförü, güzergahı dışındaki bir durağa aracı sürerek durak ve otobüsteki 14 vatandaşımızı yaralamıştır. Tedavisi devam etmekte olan 12 vatandaşımıza acil şifalar dileriz. Konuyla ilgili en doğru bilgileri kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

Beşiktaş\'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı ortaya çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta durağa daldıktan sonra yayaları bıçaklayan şoförün sabıka kaydı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • ferit: adam sabıkalı nasıl işe girmiş diye soranlar varya sanki buranın Türkiye olduğunu bilmiyorlar,yada kafa buluyorlar.benim bir tanıdığım adam var cinayetten 6 sene yattı çıktı sonra ptt den emekli oldu. 6 0 Yanıtla
    İyi : Bu söylediğin kanunda var çokda örneği var amaç denetim altında faili mesleğe yönlendirerek suç işleme olasılığının azaltılması ve işede yarıyor böyle nadir olaylar olsada. 0 0 Digorlu: kendi otobüsüymüş 0 0
  • zonguldak: aferin aferin. kimbilir kimin adamıdır da işe alınmıştır 3 0 Yanıtla
  • Mert: eee sabıkası varsa belediyeye nasıl giriyor 2 0 Yanıtla
    Corç: Topluma kazandırma projesi bu küçük vakalardan beraat edenler için denetimli yapılan bir uygulama var böyle insanlar. 0 0 Corç: Topluma kazandırma projesi bu küçük vakalardan beraat edenler için denetimli yapılan bir uygulama var böyle insanlar. 0 0
  • .: Dolmuştu, taksici tayfasının çoğu sabıkalıdır. 2 0 Yanıtla
  • hakan: şimdi yüce türk adaleti bu kardeşimizi serbest bırakır... hep söylüyorum, her işi adalete götürmeyin, onların yükü çok fazla... anladın sen... 2 0 Yanıtla
  • sdsd: bu adamları nasıl ıse alıyosun sadece saglık raporumu ıstıyosunz mulakkat yokmu adam bıde sabıkalı 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement