Beypazarı Belediyesinden Yardım Yapılan Ailelere İftar - Son Dakika
Güncel

Beypazarı Belediyesinden Yardım Yapılan Ailelere İftar

Beypazarı Belediyesi, ramazan süresince evlerine iftarlık sıcak yemek dağıtımında bulunduğu aileler için Çayırhan mahallesindeki göl kenarında iftar programı düzenledi.

04.07.2016 10:20

Beypazarı Belediyesi, ramazan süresince evlerine iftarlık sıcak yemek dağıtımında bulunduğu aileler için Çayırhan mahallesindeki göl kenarında iftar programı düzenledi.

Beypazarı Belediyesi, ramazan ayı başından itibaren evlerine iftarlık sıcak yemek servisi yaptığı yardıma muhtaç 250 aileyi, Çayırhan mahallesindeki göl kenarında düzenlenen iftar programında ağırladı.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, etkinilikte yaptığı konuşmada, bu kutsal günlerin, içinde bulunulan terör belasından kurtulunmasına vesile olmasını diledi.

Türkiye'nin herkese yetecek kadar büyük ve güzel bir ülke olduğunu ifade eden Kaplan, şunları kaydetti:

"Bu ülke üzerinde hainlik yapan, bu ülke üzerinde taşkınlık yapan, bu ülke üzerinde art niyet taşıyanlara huzurlarınızda bir söz söylemek istiyorum. Bu millet, Çanakkale'de 250 bin, Erzurum'da 100 bin şehit vermiş bir millettir. Kalkıp bu ülkenin bir çakıl taşını dahi vermez. Bir çakıl taşı için şehitler verir ağlar, şehitler verir yanar ama hiçbir şeyinden de vazgeçmez. İnşallah ülkemizin bu kötü gidişatına da bu güzellikler vesile olur, inancıyla hepinizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum."

İftar programına belediye başkan yardımcıları Ali Işık, Uğur Bağlarlı, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Mete, eski Çayırhan Belediye Başkanı Ömer Bayrak, Çayırhan Mahallesi Muhtarı Bilal Şerbetçi de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı Belediyesinden Yardım Yapılan Ailelere İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement