Beyşehir'de Taşdelen'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Taşdelen'e Veda Yemeği

Beyşehir\'de Taşdelen\'e Veda Yemeği

Beyşehir'de uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra görevinden ayrılan Hasan Taşdelen için veda yemeği verildi.

26.06.2014 12:11  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra görevinden ayrılan Hasan Taşdelen için veda yemeği verildi.

Taşdelen için göl kıyısındaki bir restoranda ilçe protokolünün de katıldığı bir veda yemeği verildi. Yemeğe Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa Mercan, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve eğitim camiası mensupları katıldı.

Kaymakam Başıbüyük yaptığı konuşmada, Taşdelen'e Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde eğitim camiasına verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Konuşmaların sonrasında Kaymakam Başıbüyük, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özdemir ve Belediye Başkanı Özaltun Taşdelen'e günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Öte yandan, Taşdelen'in ayrılmasının ardından Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Musa Konuk'un da yeni görevine başladığı öğrenildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Taşdelen'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement