Bilecik İl Özel İdarespor Kendi Evinde İzmir Temsilcisi Çiftay Yeşilova Gençlik Spor'a 5-0 Yenildi - Son Dakika
Yerel

Bilecik İl Özel İdarespor Kendi Evinde İzmir Temsilcisi Çiftay Yeşilova Gençlik Spor'a 5-0 Yenildi

Bilecik İl Özel İdarespor Kendi Evinde İzmir Temsilcisi Çiftay Yeşilova Gençlik Spor\'a 5-0 Yenildi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 22’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, sahasında İzmir temsilcisi Çiftay Yeşilova Gençlik Spor’a farklı kaybetti.

04.04.2016 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 22'inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, sahasında İzmir temsilcisi Çiftay Yeşilova Gençlik Spor'a farklı kaybetti.

Bilecik Edebali Stadında güzel bir havada oynanan BAL 22'inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, sahasında İzmir temsilcisi Çiftay Yeşilova Gençlik Spor'a 5-0 mağlup oldu. Maç öncesi şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Maça iyi başlayan İzmir temsilcisi maçın 15'inci dakikasında 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası rahatlayan deplasman ekibi maçın 36'ıncı dakikasında durumu 2-0'lık skora getirdi. Bu gol sonrası Bilecik İl Özel İdarespor yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince 2'inci yediği golden 4 dakika sonra kalesinde 3'üncü golü yiyerek oyundan düştü. İlk yarının sonunda İzmir temsilcisi Çiftay Yeşilova Gençlik Spor soyunma odasına 3-0'lık galibiyet ile gitti. Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan deplasman ekibi maçın 60'ıncı dakikasında skoru 4-0'a getirdi. Bu gol sonrası oyunu rölantiye olan İzmir ekibi oyun hakimiyetini elinde maç sonuna kadar elinde tuttu. Maçın 88 inci dakikasında Çiftay Yeşilova Gençlik Spor 5'inci golünü bulurken, bu gol aynı zamanda maçın skoru oldu. Bilecik İl Özel İdarespor aldığı mağlubiyet sonrası 3 puanda kalırken, Çiftay Yeşilova Gençlik Spor puanını 44 puana çıkardı.

Maçı, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temesilcisi Engin Toku, BAL Bilecik Denetçisi İsmail Özdil ile bir grup taraftar izledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik İl Özel İdarespor Kendi Evinde İzmir Temsilcisi Çiftay Yeşilova Gençlik Spor'a 5-0 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement