Biradyo Gelecek Vaat Ediyor - Son Dakika
Güncel

Biradyo Gelecek Vaat Ediyor

EÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema öğrencileri tarafından yürütülen "2. Biradyo Etkinlikleri" Yusuf Vardar (MÖTBE) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

11.12.2014 09:05

Ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleşen etkinliğe öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

EÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ataman, "Bidyo topluluğu Radyo Tv Sinema öğrencilerinin başarıyla sürdürdükleri bir organizasyondur. Geçen yıl Ocak ayında kurulan ve çok yeni olan bu topluluk ilk radyo söyleşisini Evren Başer ve Star Ana Haber seslendirmeni Berkay Çakır gerçekleştirdi" dedi.

Doç. Dr. Ataman, "Bu sene ikinci etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz ve bu söyleşilerden birine Rock FM VJ'yi Mesut Süre ve program parteneri olan İlker Gümüşoluk katılıyor. Alanlarında tanınan bu iki isimin aynı zamanda İstanbul Beşiktaş Kültür Merkezi'nde stand up gösterileri de oluyor. Mesut Süre aynı zamanda benim Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden öğrencim. O yıllardan tanışıyoruz biz. Üniversite yaşamınbda da bir radyoculuk geçmişi var" diye konuştu.

Topluluk hakkında bilgi veren Doç . Dr. Ataman, "Biradyo topluluğu geçen sene 2. Sınıf öğrencileriyle kurduğumuz çekirdek bir topluluktur. Topluluğa üye olan daha fazla öğrenci arkadaşlarımız var. Fakültemize ait bir topluluk ve danişmanlığını ben yapıyorum. Öğrencilerin yürüttüğü, aktif olabilecekleri, iş öncesi pratikler sağlayabilecekleri bir ortam yarattık" dedi.

KONUŞAN KİTAPLAR BÜYÜYOR

Doç. Dr. Ataman ikinci dönem yapacakları etkinlikler arasında "Konuşan Kitaplar"ın da yer alacağını dile getirdi. Geçen senelerde de gerçekleştirdikleri bu etkinlikte profesyonel radyocu ve televizyoncuların işe dahil olduklarına dikkat çekti. Doç. Dr. Ataman "Bu sene Konuşan Kitapları daha büyük bir ekiple gerçekleştireceğiz. Şimdilik profesyonel seslerimiz 30 kişi kadar oldu" sözleriyle elde ettikleri başarının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Biradyo Gelecek Vaat Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement