Bm-Gyc Yeni Başkanı Uğur Kapuci Oldu - Son Dakika
Yerel

Bm-Gyc Yeni Başkanı Uğur Kapuci Oldu

Bm-Gyc Yeni Başkanı Uğur Kapuci Oldu

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC) 2.Olağan Kongresi yapılarak yeni yönetim belirlendi.

10.02.2013 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC) 2. Olağan Kongresi yapılarak yeni yönetim belirlendi.

İki yıl başkanlık görevini yürüten M. Kemal Çelik, kongrede görevini yeni başkan Uğur Kapuci'ye devretti. Cemiyet binasında yapılan kongreye Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Daha önce BM-GYC Başkanlığı'nı yürüten M. Kemal Çelik ve eski yönetim kongreyi açtı. Kongrenin divan seçimi oylamaya sunularak divan başkanlığına Nizamettin İzgi, üyeler Batman Basın İlan Kurumu Müdürü Mehmet Gönenç ve Gazeteci Nihat Ekinci seçildi. Divan Başkanı Nizamettin İzgi yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek gündemi okudu. Gündemin okunmasının ardından daha önce BM-GYC Başkanlığı'nı yöneten M.Kemal Çelik, faaliyet raporunu açıkladı. Çelik, 2 yıllık görev süresini değerlendirerek, cemiyetin bu süre içerisinde bir yere gelmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Gazetecilerin haklarını arama konusunda çalıştıklarını vurgulayan Çelik, basın bayramı ve önemli günlerde açıklama yapma geleneğini oluşturduklarını kaydetti. Üyelerine TOKİ konutlarına üye olma imkanı getirdiklerini ve bu konuda çaba gösterdiklerini sözlerine ekleyen Çelik, "TOKİ konutlarına 25 üyemiz kaydoldu. Yaptıklarımız çalışmalarda üyelerimize faydalı olmaya çalıştık" dedi.

Konuşmanın ardından denetim kurulu raporu okunarak kabul edildi. Tek listeyle girilen seçimde Başkan Uğur Kapuci, yönetim kuruluna Bayram Turan, Nimet Dal, Ramazan Bozkurt, Halit Beytüt, Veysi Demir ve Nizamettin Sevim seçildi. Disiplin kuruluna Mehmet Şah Ayaz, Fazıl Sezer, Orhan Turan seçildi. Denetim kuruluna ise, Bayram Uyanık, Recep Okuyucu ve Yüksel Çiftçi oy çokluğuyla kabul edildi.

Seçimin ardından söz alan yeni başkan Uğur Kapuci katılımcılara teşekkür etti. Kapuci, kongreye tek listeyle girilmesinin birlik ve beraberlik için önemli olduğunu söyledi. Önceki yönetime teşekkür eden Kapuci, eski yönetimden fikir ve destek almaya devam edeceklerini ifade etti. Yeni yönetim olarak görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacaklarını dile getiren Kapuci, "Yeni yönetim olarak görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Yapacağımız çalışmalar cemiyet adına yapılacak" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bm-Gyc Yeni Başkanı Uğur Kapuci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement