Bolu'daki Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bolu'daki Terör Operasyonu

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Şu unutulmamalıdır ki, hiçbir kalleş örgüt ve yapılanma milletimizi beraber yaşama kararlılığından, ülkemizi bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir.

07.04.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Şu unutulmamalıdır ki, hiçbir kalleş örgüt ve yapılanma milletimizi beraber yaşama kararlılığından, ülkemizi bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir." dedi.

Ercoşkun, PKK'lı teröristlerin kaldığı eve yönelik gerçekleştirilen ve 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Polis Özel Harekat timleri tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirildiğini belirtti.

Görev yapan emniyet güçlerini kutlayan Ercoşkun, "Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan hainlere gereken cevabı veren ve onları etkisiz hale getirmeyi başaran emniyet güçlerimizi kutluyorum. Emniyet güçlerimiz gerekli olanı layıkıyla yapmışlardır. Bundan sonra da yapmaya devam edeceklerdir. Terörle mücadelede kararlıyız ve son hain yok oluncaya dek bu mücadelemiz sürecektir." ifadelerini kullandı.

Ercoşkun, yaşanan terör olayları nedeniyle il genelinde denetimlerini arttıran Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne ve son operasyona sağladığı katkı nedeniyle Emniyet Genel Müdürlüğüne, Türk halkı ve Türkiye Cumhuriyeti adına teşekkür ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Şu unutulmamalıdır ki, hiçbir kalleş örgüt ve yapılanma milletimizi beraber yaşama kararlığından, ülkemizi bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışanlara gücümüzü göstermeyi sürdüreceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu'daki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement