Bolulular Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bolulular Yenimahalle'de Buluştu

Bolulular Yenimahalle\'de Buluştu

Yenimahalle Belediyesi ve Ankara Bolulular Platformu'nun düzenlediği organizasyonla, Yenimahalle'de yaşayan Bolulular bir araya geldi.

24.04.2013 10:07  Güncelleme: 10:12

Yenimahalle Belediyesi ve Ankara Bolulular Platformu'nun ortaklaşa düzenlediği organizasyonla, Yenimahalle'de yaşayan Bolulular bir araya geldi. Yenimahalle Belediyesi İlk Adım Salonu'nda gerçekleşen yemeğe, 450 Bolulu katıldı.

Yenimahalle Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona çok sayıda Bolulu vatandaşın yanı sıra, CHP Bolu Milletvekili İzzet Çetin, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Ankara Bolu Platformu yöneticileri ve üyeleri katıldı. 170 kurucu ve 3 bin 280 üyesiyle 73'üncü kez düzenledikleri geleneksel tanışma ve kaynaşma yemeğinde Ankara Bolulular Platformu Genel Başkanı Mustafa Aydınalp, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Aydınalp, Yaşar'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi olarak hemşehri derneklerine önem veriyoruz. Göreve geldiğim günden itibaren hemşehri derneklerine destek olmaya, onlara katkı vermeye çalışıyoruz. Bunu, önce bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü sağlamak için, insanlarımızın geldikleri köylerini, geleneklerini, göreneklerini unutmamaları ve acı günde tatlı günde birbirleriyle beraber olmalarını sağlamaları için, bu derneklerin ayakta kalmaları gerektiğine yürekten inandığım için yapıyorum. Doğduğumuz toprakları unutmayacağız ama yaşadığımız toprakların da sorunlarıyla ilgileneceğiz. Başkentimizi çocuklarımıza daha iyi bırakmak için çabalamalıyız" diye konuştu. Başkan Yaşar, davetlilerden yoğun alkış aldı.

Yaşar'a, Ankara Bolulular Platformu yöneticileri tarafından, halk kahramanı Köroğlu'nun heykeli hediye edilirken, geceye, Yenimahalle TUBİL Halk Dansları Topluluğu yöresel danslarıyla renk kattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolulular Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement