Bozdağ: Türkiye'de Mücadelenin Yolu Hans'ın Desteğini Almaktan Geçmiyor - Son Dakika
Güncel

Bozdağ: Türkiye'de Mücadelenin Yolu Hans'ın Desteğini Almaktan Geçmiyor

Bozdağ: Türkiye\'de Mücadelenin Yolu Hans\'ın Desteğini Almaktan Geçmiyor

BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da verdiği röportajı hatırlatarak, "2019'da da, sonrasında da devletini, milletini, insanını başkalarına şikayet edenlere bu millet, bu devleti yönetme yetkisini asla vermez, vermesi de...

06.08.2017 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da verdiği röportajı hatırlatarak, "2019'da da, sonrasında da devletini, milletini, insanını başkalarına şikayet edenlere bu millet, bu devleti yönetme yetkisini asla vermez, vermesi de mümkün değildir. Türkiye'de mücadelenin yolu 'Hans'ın' desteğini almaktan geçmiyor" dedi.

Yozgat'ın Çayıralan İlçesi'nde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Bal Festivali'ne katılan Bekir Bozdağ burada yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da, Türkiye aleyhine verdiği bir röportajı hatırlatarak eleştirilerini sıraladı. Türkiye'nin dört bir yanının güvenli olduğunu söyleyen Bozdağ şöyle konuştu:

"Bugün gazetelere yansıdı. CHP'nin Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, Almanya'da bir röportaj veriyor. Bu röportajda kendisine 'Almanların yüzde 90'ı Türkiye'yi ziyaret etmek istemiyor. Tutuklanmaktan korkuyorlar, haklılar mı?' diye bir soru soruyorlar. Kılıçdaroğlu cevapta 'ne yazık ki böyle bir ortamın gerçekten mevcut olduğunu tespit etmek durumundayım. Uzun zamandır Türkiye'de hiç kimse için güvenlik garantisinin olmadığını söylüyorum' diyor. Yani Almanlar gelsin mi gelmesin mi? Şimdi 'Türkiye'de kimse için güvenlik garantisi yok' diyor. Soruyorum; 'Türkiye'de hiç kimse için güvenlik garantisi yoktur' cümlesi doğru mudur? Kimse giydiği kıyafetten dolayı bu ülkede tutuklanmıyor. Kimse hakkında giydiği şorttan dolayı adli soruşturma yapılmıyor. Ama terör örgütlerinin propagandasını yaparsanız, o zaman terör örgütünün propagandasını yapmak suçtur."

'BU MİLLET, DEVLETİNİ ŞİKAYET EDENLERE YETKİ VERMEZ'

Milletin, devletini şikayet edene yetki vermeyeceğini belirten Bekir Bozdağ konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de mücadelenin yolu 'Hans'ın' desteğini almaktan geçmiyor. Bu mücadelenin yolu Çayıralanların, Yozgatlı'ların, Ayşe'lerin, Fatma'ların desteğini almaktan geçiyor. Ali'lerin, Ahmet'lerin desteğini almaktan geçiyor. Allah'ın izniyle bu millet kimin devrileceğini, kimin ağlayacağını, kimi sevindireceğini çok iyi biliyor. 2019'da da, sonrasında da devletini, milletini, insanını başkalarına şikayet edenlere bu millet, bu devleti yönetme yetkisini asla vermez, vermesi de mümkün değildir. Milletine, devletine sevdalı olanlar, milletinden yetki alarak yoluna bundan sonra da devam edecektir."

ÖDÜL DAĞITTI

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Çayıralan ilçesinde katıldığı festivalin ardından, Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen 18'nci Sürmeli Festivali kapsamında 3'üncüsü gerçekleştirilen Dağ Bisikleti Yarışması ödül törenine katıldı. Bozdağ, dereceye giren sporculara ödüllerini verirken, festivallerle Yozgat'ın bilinmeyen güzelliklerinin tanıtıldığını söyledi.

- Çayıralanyozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bozdağ: Türkiye'de Mücadelenin Yolu Hans'ın Desteğini Almaktan Geçmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement