Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz Küçük Oğlunu Evlendirdi - Son Dakika
Yerel

Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz Küçük Oğlunu Evlendirdi

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi Belediye Başkanı Engin Canbaz küçük oğlu Mustafa Kayıhan Canbaz'ı İstanbul'da evlendirdi.

18.09.2011 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi Belediye Başkanı Engin Canbaz küçük oğlu Mustafa Kayıhan Canbaz'ı İstanbul'da evlendirdi.

İstanbul Barcelo Eresin Topkapı Hotel Balo salonunda gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine giren Mustafa Kayıhan Canbaz ve Yeliz Ellialtı çiftini mutlu günlerinde AK Parti İstanbul Milletvekili Haldun Ertürk, İstanbul Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Eski Bakan Nurhan Tekinel, Eski Milletvekili Hasan Altan, İş adamı Remzi Gür, Sudi Topal, Kemal Akar ve Adnan Dalgakıran, Şenpazar Belediye Başkanı Suat Saygın, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Eski Devlet Demiryoları Genel Müdürü Tekin Çınar ve birçok siyasi isim, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, dernek başkanları ve dernek yöneticileri olmak üzere yaklaşık 520 davetli çiftleri yalnız bırakmadı.

Düğün törenine işleri nedeniyle katılamayan Meclis Başkanı Cemil Çiçek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş başta olmak üzere çok sayıda davetli de telgraf ve çelenk göndererek çiftleri kutladı.

Mustafa Canbaz-Yeliz Ellialtı çiftinin nikâhını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı. Nikahta kısa bir konuşma da yapan Demir, "Evlilik yan yana durmanın ötesinde bütünleşe bilmektir, aynı yastıkta kocamanın ötesinde aynı rüyayı görebilmektir. Uyum içinde uzun süre evli kalanlar ayrı mekânlarda da olsalar bile acıları ve sevgilerini de paylaşırlar' diyerek evliliğin önemine vurgu yaptı ve çifte dolu dolu bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Genç çiftin nikâh şahitliğini eski bakan ve gazeteci yazar Cevdet Akçalı ile gelinin arkadaşı Esin Öz yaptı.

- KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz Küçük Oğlunu Evlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement