Bozüyük CHP Meclis Aday Listelerini Teslim Etti - Son Dakika
Yerel

Bozüyük CHP Meclis Aday Listelerini Teslim Etti

Bozüyük CHP Meclis Aday Listelerini Teslim Etti

Bilecik’in Bozüyük CHP İlçe Başkanı İsmail Jan, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi aday listelerini ilçe seçim kuruluna teslim etti.

18.02.2014 16:25

Bilecik'in Bozüyük CHP İlçe Başkanı İsmail Jan, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi aday listelerini ilçe seçim kuruluna teslim etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı İsmail Jan, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere Bozüyük örgütü olarak hazır olduklarını söyledi. İsmail Jan açıklamasında, "Demokrasiyle yönetilen ülkelerde her seçim dönemi yeni bir umut demektir. Daha da önemlisi ise bu umudu halkın ülkemizin bütünlüğü ve refahı adına iyi kullanabilmesidir. Bu döneme Bozüyük ölçeğinde baktığımızda her zamankinden daha önemli bir seçim süreci yaşamakta olduğumuzdur. Halkımızın bu fırsatı iyi değerlendireceğine inanıyoruz. Temennimiz bu seçim döneminin de her zaman olduğu gibi olgunluk ve barış içinde geçmesidir" dedi.

Metin Torun'un Belediye Başkan adayı olarak yer aldığı 30 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları şu şekilde oluştu.

İl Genel Meclis Üyeleri Aday Listesi

1-İbrahim Recep Uğur 2-Şükrü Çetiner 3-Remzi Öz 4-Emine Karadeniz

Belediye Meclis Üyeleri Aday Listesi

1- İsmail Hakkı Demir 2- Coşkun Aksu 3-Mehmet Aytaş 4-Necmi Soylu 5-İsmail Yemen 6-Cenk Osman Şenol 7-Nihat Elmas 8-Tuncay Sapan 9-Sevinç Eydir 10-Nazlı Aksulu 11-Recep Ütük 12-Suzan Tokay 13-Cem Yegül 14-Onur Sevin 15-Mehmet Ağaç 16-Tolga Seçen 17-Selattin Tekin 18-Aysun Özkıran 19-Sevinç Şenbaba 20- Mustafa Özdemir 21-Ercan Sütçü 22-Hüseyin Duru

Kontenjan Adayları

1-Bilal Karasu 2-Sinan Şenşar 3-Nilgür Terzi - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük CHP Meclis Aday Listelerini Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement