Buca Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basket Takımı 1'inci Lig'de - Son Dakika
Güncel

Buca Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basket Takımı 1'inci Lig'de

Buca Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basket Takımı 1\'inci Lig\'de

Buca Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu sezon Bölgesel Lig'de oynadığı 24 maçı da kazanarak "namağlup şampiyon" apoletiyle 1'inci Lig'e yükseldi.

20.05.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu sezon Bölgesel Lig'de oynadığı 24 maçı da kazanarak "namağlup şampiyon" apoletiyle 1'inci Lig'e yükseldi.

Grubunda normal sezonu yenilgisiz lider tamamlayan sarı lacivertli ekip, Antalya'da düzenlenen play off yarı final müsabakalarında 4'te 4 yaparak finale çıktı. Final Grubu'nda Aksaray'ı 100-14, Gaziantep'i 83-15, Çanakkale'yi de 69-47 yenen Tekerlekli Buca Belediyespor, 1'inci Lig biletini cebine koydu. Sarı lacivertli ekibin kaptanı İsmail Boyraz da en iyi guard ödülünü aldı.

Başantrenör Harman Yazıcıoğlu, geçen sene kurdukları takımın henüz 1 yılını doldurmadan şampiyon olarak 1'inci Lig'e çıktığını hatırlatarak, "Kadroyu bozmadan yine zirve için mücadele edeceğiz. Gelecek yıllarda daha büyük başarılar kazanarak İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Levent Piriştina'ya teşekkür ediyoruz" dedi. Yazıcıoğlu, Buca Belediyespor'un yanı sıra Tekerlekli Sandalye A Milli Takımlar başantrenörlük görevini de üstleniyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Buca Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basket Takımı 1'inci Lig'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement