Burhaniye'nin Yeni Kaymakamı Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'nin Yeni Kaymakamı Göreve Başladı

Burhaniye\'nin Yeni Kaymakamı Göreve Başladı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ali Uslanmaz'ın İstanbul Sultangazi'ye tayini ile boşalan Kaymakamlığa Osman Yenidoğan atandı.

16.08.2013 15:38

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ali Uslanmaz'ın İstanbul Sultangazi'ye tayini ile boşalan Kaymakamlığa Osman Yenidoğan atandı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinden gelen Yenidoğan, Belediye başkanı Fikret Akova ve daire müdürleri tarafından hükümet konağı önünde karşılandı. Kaymakamlık önünde kendisini karşılayanlarla teker teker tanışan Kaymakam Osman Yenidoğan, kendisini karşılayanlara teşekkür etti. İlçe halkına hizmet için geldiğini hatırlatan yeni Kaymakam Osman Yenidoğan, eski kaymakam Ali Uslanmaz ile dostluğu olduğunu ve kendisinden ilçeyle ilgili bilgiler aldığını söyledi. Birlik ve beraberlik içinde vatandaşlara hizmet vereceklerini anlatan Kaymakam Yenidoğan, "Sizlerin desteği olmazsa hiçbir şey yapamayız. Belediyemiz, daire müdürlerimiz ve siyasetçilerimizle hizmet için çalışacağız. Bu ilçede güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah hepimiz için hayırlı olsun. Hepinize teşekkür ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'nin Yeni Kaymakamı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement