Son dakika haberi: Bursa jandarmasından trende köpekli denetim - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haberi: Bursa jandarmasından trende köpekli denetim

Edinilen son dakika gelişmesine göre Bursa jandarmasından trende köpekli denetim Bursa jandarması, İzmir-Ankara ve İzmir-Eskişehir seferini yapan trenleri, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde bulunan istasyonlarda köpekle denetledi.

01.04.2022 15:01  Güncelleme: 15:39

Bursa jandarmasından trende köpekli denetim

BURSA - Bursa jandarması, İzmir- Ankara ve İzmir- Eskişehir seferini yapan trenleri, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde bulunan istasyonlarda köpekle denetledi.

Bursa il Jandarma Komutanlığı Büyükorhan ilçesi Piribeyler tren istasyonu ile Harmancik ilçesi Gökçedağ tren istasyonu arasında TCDD' ye ait İzmir-Ankara ve İzmir-Eskişehir arasında sefer yapan vagonlarda seyir halindeyken vatandaşların huzur ve güvenliği için arama ve denetim yaptı. Büyükorhan ve Harmancık'ta tren ve istasyonlarda 28 personel ile 'Takip' ve 'Namlu' isimli uyuşturucu ve bomba arama köpeklerinin katılımıyla hareket halinde yapılan uygulamada toplam 193 yolcunun sorgusu yapıldı. Alınan arama kararına istinaden yolcuların üzerinde ve trende arama da gerçekleştirildi.

Yapılan kontroller neticesinde suç unsuruna rastlanmazken, uyuşturucu ve bomba arama köpekleri Namlu ve Takip yolcuların ilgi odağı oldu. Vatandaşlar da uygulamaların yerinde olduğunu belirterek jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Son dakika haberi: Bursa jandarmasından trende köpekli denetim
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haberi: Bursa jandarmasından trende köpekli denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement