Burun Okulu Ekibi Diyarbakır'da - Son Dakika
Yerel

Burun Okulu Ekibi Diyarbakır'da

Burun Okulu Ekibi Diyarbakır\'da

İstanbul dışındaki ilk toplantı için Diyarbakır'a gelen Burun Okulu ekibi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan 60'a yakın hekime, Memorial Diyarbakır Hastanesi'nde, estetik ameliyat ile ilgili bilgi verdi.

01.06.2013 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul dışındaki ilk toplantı için Diyarbakır'a gelen Burun Okulu ekibi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan 60'a yakın hekime, Memorial Diyarbakır Hastanesi'nde, estetik ameliyat ile ilgili bilgi verdi.

Memorial Diyarbakır Hastanesi'nde düzenlenen toplantının ardından canlı cerrahiye geçildi. Burun Okulu Başkanı Op. Dr. Süreyya Şeneldir tarafından yapılan estetik burun ameliyatı canlı olarak katılımcıların bulunduğu salona aktarıldı. Ameliyat sırasında katılımcı hekimler, Op. Dr. Şeneldir'e sorular yönelterek kendisinden bilgi aldı. Op. Dr. Süreyya Şeneldir, estetik ameliyatın ardından yaptığı açıklamada, Burun Okulu'nun, İstanbul dışında ilk toplantısını Diyarbakır'da yaptığını söyledi. Şeneldir, "Burun estetiği konulu canlı cerrahi toplantımızı birçok bölgeden gelen ortalama 50-60 uzman hekimin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda son teknik yöntemlerle ve canlı olarak yaptığımız burun estetiği ameliyatını birebir hekimlerimizle tartışarak gerçekleştirdik.

Alanında bölgede ilk defa yapılan bu toplantıya uzman hekimler yoğun ilgi gösterdi ve karşılıklı bilgilerimizi paylaştık. Güzel bir İstanbul- Diyarbakır buluşması oldu. Bu konuda ev sahipliği yapan Memorial Diyarbakır Hastanesi'ne teşekkür ediyoruz." dedi.

"DİYARBAKIR ÖNEMLİ BİR CERRAHİ TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR"

Burun Okulu'na ev sahipliği yapan Memorial Diyarbakır Hastanesi'nde görevli Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Fuat Bulut ise, "Diyarbakır, oldukça önemli bir cerrahi kursa ev sahipliği yapmakta. Op. Dr. Süreyya Şeneldir'in teorik ve uygulamalı bilgilerinden bölgedeki kulak burun boğaz hekimleri olarak yararlandık. Eskiden bölgedeki hastaların İstanbul gibi büyük şehirlere giderek tedavi oluyorlardı ama artık bunun ortadan kalktığını insanlara bu gibi toplantılarla göstermiş bulunmaktayız. Bölgede sağlık hizmetlerinin giderek geliştiğini söyleyebiliriz. Burun Okulu'nun Diyarbakır'da gerçekleştirdiği bu toplantı nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz ve devamını diliyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burun Okulu Ekibi Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement