Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Erol'un Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Erol'un Cenazesi Toprağa Verildi

Kalp krizi sonucu 56 yaşında vefat eden Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Mustafa Erol'un cenazesi, İstanbul'da defnedildi.

06.10.2017 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalp krizi sonucu 56 yaşında vefat eden Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Mustafa Erol'un cenazesi, İstanbul'da defnedildi.

Erol için son görev yeri Büyükçekmece Adliyesi'nde tören düzenlendi. Törene Savcı Erol'un ailesi, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Büyükçekmece Adliyesi Başsavcısı Orhan Kapıcı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Sırrı Topluyıldız, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, emniyet mensupları, adliye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başsavcı Kapıcı "Bizler burada kendisini ebediyete uğurlamak ve helallik almak üzere bir araya geldik, kendisi işinin aşığı, çok naif ve beyefendi bir kişiydi." dedi.

Savcı Erol'un kızı Ayşegül Erol da gözyaşlarına hakim olamayarak yaptığı konuşmada, "Babam harika bir babaydı, bize hep 'Hayatımdaki şansımsınız.' derdi." ifadelerini kullandı.

Adliyedeki törenin ardından Savcı Mustafa Erol'un Türk bayrağına sarılı cenazesi, Büyükçekmece Kuba Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ferhatpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Erol'un Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement