Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'den Kısa Kısa

Biga TSO'nun eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

11.09.2013 11:50

Biga Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO), eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Biga Ticaret Borsası Mümin Çalışkan toplantı salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş ile meslek grubu temsilcileri katıldı.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, yaptığı konuşmada, bu yıl odanın 40'ıncı yılının kutlandığını, bin 615 üyeden bin 381'inin faal olduğunu belirtti.

Doğan, 20-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek "3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı" ile "8. Ticaret ve Sanayi Festivali" için 934 peronun satıldığını kaydetti.

AK Parti Milletvekili Kaşdemir, Biga'nın çalışan, üreten, tarımı, ticareti, esnafı, eğitimi, sanayisiyle cazibe merkezi haline geldiğine işaret ederek, "Biz burada toplumun nabzını tuttuk. Sosyolojik anlamda bunu yaptık. Tuttuğumuz notları da cebimize koyup, değerlendirmek üzere Ankara'ya götüreceğim" dedi.

Ezine Belediyesine yeni hizmet aracı

Ezine Belediyesi tarafından satın alınan 3 hizmet aracı törenle faaliyete başladı.

Belediye Başkanı Halil Büyükerol, belediye binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Ezine'nin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Kendisi ve çalışma arkadaşlarının her türlü zorluğun üstesinden gelecek deneyim ve bilgiye sahip olduklarını belirten Büyükerol, "Sorunları her geçen gün azalan bir Ezine için mesai yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından dua edildi, kurban kesildi ve araçlar hizmete sokuldu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement