Çerkezköy Temel Atma Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Çerkezköy Temel Atma Törenine Katıldı

Çerkezköy Temel Atma Törenine Katıldı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye 14 yılda kan gölüne döndü (3)TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDICHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, STK'larla 'büyük buluşma' toplantısının ardından Tekirdağ'a Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçeye 11 ilkokul projesi kapsamında Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Mahallesi'ndeki temel atma törenine katıldı.

02.04.2016 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye 14 yılda kan gölüne döndü (3)

TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, STK'larla 'büyük buluşma' toplantısının ardından Tekirdağ'a Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçeye 11 ilkokul projesi kapsamında Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Mahallesi'ndeki temel atma törenine katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapması gereken okulları belediyeler olarak kendi yaptıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, 'Benim hayatımda yaptığım en güzel işlerden birisi de bir okulun temelini atmaktır. Çünkü bizim güzel bir Türkiye'ye beraber yaşayacağımız Türkiye'ye ihtiyacımız var. O Türkiye'de çocuklarımızın çok iyi okuması lazım. Her türlü imkanın sağlanması gerekiyor. Eğer çocuklarımız okursa Türkiye geleceğe de güvenle bakar. Çocuklarımız iyi yetişirse anne ve babalar olarak bütün çocuklarımızla kıvanç ve övünç duyarız. Sosyal demokratın vatandaşlardan toplanan her türlü verginin hesabını millete veren kişidir. Belediyelerin görevi hizmet vermektir. O görevi yaparken nasıl yaptığını, maliyetinin ne kadar olduğunun hesabını da millete vermelidir. Bu tesisin temelini atacağız ve yakın zamanda da hizmete açılacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapması gereken yatırımı çocuklarımızı düşündüğümüz için onların anne ve babalarını düşündüğüm için biz yerine getiriyoruz. Çünkü biz sosyal demokratız. Çünkü insanımızı çok seviyoruz. Çerkezköy'ün genç ve yetenekli bir Belediye Başkanı var. Aynı zamanda yakışıklı biri. Sizlere de güzel hizmetler yapıyor. Sizler gibi bizde Belediye Başkanınızı çok seviyoruz' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından temel atma töreninde Kılıçdaroğlu ve protokol üyeleri butonlara basarak ilk harcı attı. Açılışın ardından bir kahvehaneye oturan Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla sohbet ederek leblebili boza içti. Kılıçdaroğlu'nun Çerkezköy ziyaretinde Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Çetin Osman Budak ve Veli Ağbaba da yer aldı. Tekirdağ'da programlarını tamamlayan Kılıçdaroğlu daha sonra karayoluyla İstanbul'a geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çerkezköy Temel Atma Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement