Maltepe Cezaevi Önünde Çatışma: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Maltepe Cezaevi Önünde Çatışma: 3 Yaralı

Maltepe Cezaevi Önünde Çatışma: 3 Yaralı

Silahlı kavgada gözaltına alınan 3 kişi, cezaevinden tahliye edildikleri sırada aralarında husumet bulunan kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

13.11.2013 13:36  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal'da yaşanan 1 kişi öldüğü 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgada gözaltına alınan 3 kişi mahkeme tarafından tahliye edildi. Dün akşam saatlerinde tahliye olan 3 kişi aralarında husumet bulunan kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Silahlı saldırıda tahliye edilen kişilerden biri ağır, ikisi ise hafif yaralanırken saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi.

MAHKEME TAHLİYE KARARI VERDİ

Kartal'da minibüsçüler arasında 6 ay önce maydana gelen silahlı kavga sonucu 1 kişi ölmüş 3 kişi yaralanmıştı. Bu olayın ardından 3 kişi yakalanarak Maltepe Cezaevi'ne konuldu. Yargılanmaları devam ederken 3 kişi hakkında tahliye kararı çıktı.

CEZAEVİ ÖNÜNDE SİLAHLI ÇATIŞMA

Cezaevinde tutuklu bulanan Kemal B., İsa T. ve Ferdi B. akşam saat 19.00 sıralarında tahliye edilirken daha önceki olayda öldürülen E.A'nın yakınları olduğu iddia edilen kişilerin silahlı saldırısına uğradılar. Bu sırada tahliye edilenleri karşılamak üzere cezaevi önünde bekleyen yakınlarının da bu kişilere silahla karşılık vermesi sonucu çatışma yaşandı. Silahlı saldırı sonucu cezaevinden tahliye olan Kemal B., İsa T. ve Ferdi B. yaralandılar. Yaralılar olay yerinde kendilerini karşılamak için bekleyen yakınlarının otomobillerine konularak hastaneye kaldırıldı.

1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kemal B.'nin durumunun ağır olduğu diğer iki kişinin ise hafif şekilde yaralandıkları öğrenildi. Silahlı saldırının ardından beyaz bir ciple olay yereni gelen saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi.

POLİS DETAYLI ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Silahlı saldırının ardından cezaevi önüne çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada kaçan bir kişinin ormanlık alana attığı tabanca ele geçirildi. Olay yeri inceleme ekipleri cezaevi önündeki boş kovanları da alarak detaylı inceleme yaptı. Polis kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maltepe Cezaevi Önünde Çatışma: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement