Chp, Araban'da Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika
Yerel

Chp, Araban'da Seçim Bürosunu Açtı

Chp, Araban\'da Seçim Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Akif Ekici, partisinin Araban Belediye Başkanlığı adayı Hüseyin Kılıç’ın seçim bürosu açılışını yaptı.

15.02.2014 15:33

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Akif Ekici, partisinin Araban Belediye Başkanlığı adayı Hüseyin Kılıç'ın seçim bürosu açılışını yaptı.

Araban'ın Akbudak Caddesi'ndeki üzerindeki seçim bürosu açılışına; eski Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, CHP Milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ, CHP eski Gaziantep İl Başkanı Ali Peri, CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Akif Ekici, CHP'nin Şahinbey Belediye Başkanlığı adayı Mustafa Arslan, CHP'nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Dr. Feti Albayram, CHP'nin Oğuzeli Belediye Başkanlığı adayı Ufuk Maraş, CHP eski Milletvekili Ahmet Yılmazkaya ile çok sayıda davetli ve partili vatandaş katıldı.

Açılış öncesi konuşan Araban Belediye Başkanlığı adayı Hüseyin Kılıç, "Ben belediye başkanı olarak değil, sizin hizmetçiniz olarak geliyorum. 30 Mart seçimlerinde Araban Belediye Başkanı olarak seçilirsem ilçe ekonomisinin gelişmesi için çalışmalar yaparak tarım ekonomisine bağlı olan ilçe halkının gelirini sadece harmandan harmana değil, yapacağım sanayi proje yatırımlarıyla ekonomiyi kalkındıracağım. İlçeye ne hizmet vereceksem siz Arabanlı hemşerilerimin de fikirlerini alarak çalışmalarımı sizlerle birlikte sürdürüp ilçeye hizmet vereceğim" dedi.

Yağmur altında yapılan programda kısa konuşan CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, "Özgürlük ve kardeşlik için geldik. Geçmişte her partide bulunmuş arkadaşlarımızın da oylarına talibiz. Arabanlılar adayımız Hüseyin Kılıç'a oy vermek için karar almış görüyorum. Uzun zamandan beri yağmur yağmıyordu, biz geldik yağmur yağdı, bereket geldi" diye konuştu.

CHP'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Akif Ekici ise şunları söyledi:

"30 Mart seçimlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığımız takdirde yeni kadrolar alacağız. Alacağımız yeni kadrolarla Arabanlı işsiz kardeşlerimize de iş imkanı sağlayacağız. Arabanlı hemşerilerimi Araban Belediye Başkanlığı adayımız Hüseyin Kılıç'ı Araban Belediye Başkanı yapmak için kararını vermiş olarak gördüm. Araban'da 19 bin 611 seçmenin tümü Gaziantep'te Akif Ekici olarak bana Araban'da da Hüseyin Kılıç'a oy vereceğini gördüm."

CHP heyeti, açılışın ardından ilçe esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chp, Araban'da Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement