CHP Genel Başkan Yardımcısı Kayalıoğlu, Çubuk'ta "Türkiye Cumhuriyeti'ni Kuran Chp, Onu Korumakta... - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kayalıoğlu, Çubuk'ta "Türkiye Cumhuriyeti'ni Kuran Chp, Onu Korumakta...

"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran CHP, onu korumakta ve kollamakta da her zaman üzerine düşeni yapıyor ve yapacak" dedi.

19.04.2012 21:00

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu,

" Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran CHP, onu korumakta ve kollamakta da her zaman üzerine düşeni yapıyor ve yapacak" dedi.

Kayalıoğlu, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği'ni ziyaret etti.

Kayalıoğlu, şehit ve gazilerin asılı olan fotoğraflarını inceledi, Dernek Başkanı Zeki Avan'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuklulara selamını getirdiğini belirten Kayalıoğlu, şöyle konuştu:

"Şehitlik çok ulvi bir mevkidir. Tabii bu konuda şehit ailelerini incitmeyecek şekilde düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Bu çok önemli bir konu. Şehit yakınlarına ve gazi olan arkadaşlara hem Meclis'te hem de bizim parti olarak ne gerekiyorsa her türlü katkıyı yapmaya hazırız ve yapıyoruz da."

Sohbette bir şehit yakınının terör odaklarına destek verenlerle mücadele edilmesini istemesi üzerine Kayalıoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran CHP, onu korumakta ve kollamakta da her zaman üzerine düşeni yapıyor ve yapacak" diye konuştu.

Kayalıoğlu, dernekten ayrılmadan önce anı defterini imzaladı. Dernek Başkanı Avan da Kayalıoğlu'na şehitler panosu ve Türk bayrağı hediye etti.

Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş'ı ziyaret eden Kayalıoğlu, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kayalıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dört mevsimi yaşadığını ancak tarımla ilgili üretiminin olmadığını savunarak, şunları söyledi:

"Türkiye farklı bir yere doğru gidiyor. Bizim genel merkezimizde tarım ile ilgili bir birimimiz var. Eğitim ile ilgili bir birimimiz var. Siz ne zaman isterseniz size her türlü desteği vermeye hazırız. Eğitim, Türkiye Cumhuriyeti'ni ilgilendiren bir konu. Siz o konuyu değiştireceğiniz zaman, birkaç kişinin önerisi ve bilgisi ile değil, gerçekten bunu geniş kapsamlı düşünerek yapmanız gerekir. Bunu böyle aceleye getirtip, kendi isteğiniz doğrultusunda kendi kafanızca, fikirlerinizce bunu bir yere getirmeye çalışırsanız, toplumda tepki doğar. Sonuçta hepimiz küçük çocuklarımızı emanet ediyoruz."

Daha sonra Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneğini de ziyaret eden Kayalıoğlu, ev hanımlarının ikram ettiği gözleme ve bazlamaları tattı.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Kayalıoğlu, Çubuk'ta 'Türkiye Cumhuriyeti'ni Kuran Chp, Onu Korumakta... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement