CHP Kocaeli Milletvekili Güneş'in Açıklamaları - Son Dakika
Politika

CHP Kocaeli Milletvekili Güneş'in Açıklamaları

CHP Kocaeli Milletvekili Güneş\'in Açıklamaları

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, "Adana'daki davanın kapatılmasını istemiyoruz."

04.11.2013 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, "Adana'daki davanın kapatılmasını istemiyoruz. Bu dava kapatılıp terörist unsurlar serbest bırakılırsa Türkiye için yüz karası olacak" dedi.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında 30 Ekim tarihinde Adana'da görülen sarin gazı davasıyla ilgili olarak eleştirilerde bulunan Hurşit Güneş, davanın Türkiye'nin ilgisini çekmediğini, dava ile ilgili verilen ara kararın ise çok vahim olduğunu söyledi. Durumun çok vahim olduğunu belirten Güneş, "Başbakan Esat'ı kast ederek 'Yezit' dedi. 'Havadan ve karadan bomba yağdırıyor' dedi. Bu sarin gazının nasıl elde edildiğini ve kimin elinde olduğunu merak ediyoruz. Bu kişiler beyaz fosforu neden Türkiye'de arıyorlar? Bu davada bütün sanıklar neden tahliye edildi? Çok ilginçtir dün bir ajans, Hatay'da kimyasal silah ele geçirildiğini yayınladı. Narlıca'da 3 araç kimyasallarla askeri birlikler tarafından ateş açılarak durduruluyor ve 20 çuval dolusu kükürt ve bidonlarla kimyasallar bulunuyor. Bu haber basına yansımıyor" diye konuştu.

Türkiye'nin silahlı terör örgütlerinin beslendiği yer haline geldiğini belirten Güneş, "Bu Adana'daki davanın kapatılmasını istemiyoruz. Bu dava kapatılıp terörist unsurlar serbest bırakılırsa Türkiye için yüz karası olacak" şeklinde konuştu.

"Türkiye El Kaide unsurlarının barınabileceği bir yer olamaz" diyen Güneş, bu olayın büyük bir olay olduğunun, AK Parti'nin eski ilçe başkanının sanık vekili olduğu davanın kapatılmasını istemediklerinin altını çizdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Kocaeli Milletvekili Güneş'in Açıklamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement