CHP'li Bayır: Oyunu Kendi Partinden Başkasına Vermemelisin - Son Dakika
Güncel

CHP'li Bayır: Oyunu Kendi Partinden Başkasına Vermemelisin

CHP\'li Bayır: Oyunu Kendi Partinden Başkasına Vermemelisin

Chp İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, "Eğer CHP'nin üyesiysen gerekçen ne olursa olsun, oyunu kendi partinden başkasına vermemelisin" dedi.

25.08.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, "Eğer CHP'nin üyesiysen gerekçen ne olursa olsun, oyunu kendi partinden başkasına vermemelisin" dedi.

Milletvekili Tacettin Bayır, beraberinde İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile Kastamonu Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi'nde partililer ile biraya geldi. Tacettin Bayır, yaptığı konuşmasında, CHP'nin daha önceki seçimde yüzde 25 olan oyunun 7 Haziran seçimlerinde de değişmediğini söyledi. Mevcut yüzde 25 oyu tam olarak koruyamadıklarını ileri süren Bayır, şöyle dedi:

"CHP yaptığı çalışmalarla bana göre, bize en az yüzde 3- 4 ekstra oy getirdi. Yani CHP'nin olması gereken seviye 28- 29'du geçen seçimlere göre. Peki ne oldu da yüzde 25 oldu? Bazı CHP'li arkadaşlar, 'bu uzun adam tek başına diktatör olmasın' diye, eğer 'HDP, Doğu ve Güneydoğu'da barajı aşamazsa dikdatör olacak bu adam' anlayışıyla bizim kendi partimizden yüzde 3-4'lük bir kesim arkadaş, el altından HDP'ye oy verecekti. Yani bir ailede 5 kişi varsa iki oy HDP'ye gidecekti. Bu bana göre doğru değildi. Sonuç açısından veya matematik açıdan doğru gibi gözükebilir ama CHP Hilal-i Ahmer Cemiyeti değildir, Kızılay da değildir. CHP çıkar kendi oyunu aslanlar gibi alır. Partili olmanın gereği de mensubu olduğun, altına imza attığın üyelik formuna sahip olmaktan geçer. Eğer CHP üyesiysen gerekçen ne olursa olsun oyunu kendi partinden başkasına vermemelisin." - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Bayır: Oyunu Kendi Partinden Başkasına Vermemelisin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement