CHP'li Belediye Başkanı, Bakan Soylu İle Fotoğrafını Paylaştı, Sosyal Medya Yıkıldı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Belediye Başkanı, Bakan Soylu İle Fotoğrafını Paylaştı, Sosyal Medya Yıkıldı

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çekindiği fotoğrafı paylaştı. Fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü.

09.01.2018 22:30  Güncelleme: 09:54

CHP'li iki belediyenin İçişleri Bakanlığının kararıyla görevden alınmasının ardından bir başka CHP'li belediye başkanı paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada gecenin konusu oldu. CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin ardından CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın başkanlık makamı boşaltırken, CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın, sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınlaması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

CHP'li Belediye Başkanı, Bakan Soylu İle Fotoğrafını Paylaştı, <a class='keyword-sd' href='/sosyal-medya/' title='Sosyal Medya'>Sosyal Medya</a> Yıkıldı
"İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU İLE"

Ali Kılıç, Bakan Soylu ile birlikte çektiği fotoğrafı "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Haliç Kongre Merkezi"ndeyiz . Maltepe Kaymakamımız Meftun Dallı ve mahalle muhtarlarımızla birlikte İçişleri Bakanlığı'nın düzenlediği Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katıldık" sözleriyle paylaştı.

CHP'li Belediye Başkanı, Bakan Soylu İle Fotoğrafını Paylaştı, Sosyal Medya Yıkıldı

CHP\'li Belediye Başkanı, Bakan Soylu İle Fotoğrafını Paylaştı, Sosyal Medya Yıkıldı

Son Dakika Güncel CHP'li Belediye Başkanı, Bakan Soylu İle Fotoğrafını Paylaştı, Sosyal Medya Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement