CHP'lileri Çıldırtacak Poster! - Son Dakika
Güncel

CHP'lileri Çıldırtacak Poster!

CHP\'lileri Çıldırtacak Poster!

CHP'liler, kiracı oldukları binayı boşaltmayınca, inatçı ev sahibi çareyi cama astığı Başbakan Erdoğan posterinde buldu.

17.04.2013 17:49  Güncelleme: 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir kişi, sahibi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe binasının çatısına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu posteri astı. Dün gece poster indirilince, bina sahibi bu kez iki yere poster astı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşayan Zafer Öztürk isimli şahıs, sahibi olduğu D-100 Karayolu üzerinde bulunan binanın çatı katına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını astı. Ancak aynı binada Cumhuriyet Halk Partisi Kartepe İlçe başkanlığı da bulununca, partililer duruma itiraz etti. Bu durum üzerine partililerle Zafer Öztürk arasında zaman zaman sürtüşmeler yaşanırken, söz konusu poster dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından söküldü.

Başbakan'ı çok sevdiğini belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını bu yüzden binaya astığını belirten eski CHP'li Zafer Öztürk duruma sinirlenerek, Atatürk fotoğrafı ile Başbakan'ın iki fotoğrafını daha binaya ve fotoğrafın söküldüğü yere astı. Fotoğrafları asarken gazetecilere el sallayan Öztürk şöyle konuştu:

"Fotoğrafı çatıya Başbakanımızın icraatlerini beğendiğim için astım. Yaklaşık 15 gün oldu. Akşam fotoğrafı sökmüşler. Fotoğrafları yine astım. Çünkü bu Türkiye'nin Başbakan'ı. Ben gidip de ne Amerika'nın, ne Rusya'nın ne de başka birinin fotoğrafını astım. Bütün icraatlarını beğeniyorsam asarım. Bunda bir suç yok herhalde. Benim CHP'yle hiçbir sorunum yok, benim sorunum ilçe başkanı ile. Benim binamın kompozitlerini deldi ben de kendisini mahkemeye verdim, dava sürüyor. Bana kiralarını veriyorlarmış, vermiyorlarmış benim için sıkıntı değil. Ben sadece Başbakan'ın icraatlarını beğeniyorum. Ben 2 yıl önce CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçtim. CHP'den istifamı da kabul etmiyorlar" dedi.

Öte yandan, CHP Kartepe İlçe Teşkilatı'nın konuyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

CHP'lileri Çıldırtacak Poster!

CHP'lileri Çıldırtacak Poster!

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement