CHP Milletvekili Tolga Çandar : Artık Türk Yargısının Siyasi Davalarla İlgili Beyaz Sayfa Açmasının... - Son Dakika
Güncel

CHP Milletvekili Tolga Çandar : Artık Türk Yargısının Siyasi Davalarla İlgili Beyaz Sayfa Açmasının...

CHP Milletvekili Tolga Çandar : Artık Türk Yargısının Siyasi Davalarla İlgili Beyaz Sayfa Açmasının...

Chp Muğla Milletvekili Tolga Çandar, TBMM'de Türkiye Emekli Subaylar Derneği yönetim kurulu üyeleri, 'Sessiz çığlık' eylemlerini yürüten emekli subaylar, Balyoz, Ergenekon, askeri casusluk davalarından tutuklu ve hükümlü subayların yakınlarıyla birlikte basın toplantısı düzenledi.

16.04.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Muğla Milletvekili Tolga Çandar, TBMM'de Türkiye Emekli Subaylar Derneği yönetim kurulu üyeleri, 'Sessiz çığlık' eylemlerini yürüten emekli subaylar, Balyoz, Ergenekon, askeri casusluk davalarından tutuklu ve hükümlü subayların yakınlarıyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Kürsüye ise Balyoz davası hükümlüsü Yalçın Ergül'ün kitabı ile Hava ve Kara Harp okulları 82 devresinin şapkaları kondu.

Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhine düzmece siyasi davalar açıldığını iddia eden Çandar, davaların Türkiye sınırlarını aştığını, Birleşmiş Mliletler ve Avrupa İEnsan Hakları Mahkemesi'nin kapısına dayandığını belirterek, Çandar, 'Artık silah arkadaşlarımız, aydınlar değil Türk yargısı yargılanmaktadır" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Milletvekili Tolga Çandar : Artık Türk Yargısının Siyasi Davalarla İlgili Beyaz Sayfa Açmasının... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement