CHP Milletvekili Yalçınkaya, Kumluca'da Dert Dinledi - Son Dakika
Güncel

CHP Milletvekili Yalçınkaya, Kumluca'da Dert Dinledi

CHP Milletvekili Yalçınkaya, Kumluca\'da Dert Dinledi

CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.ve dertlerini dinledi.

12.08.2012 14:05

CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

CHP Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Kumluca'da esnafından çiftçisine, orman köylüsünden hayvan yetiştiricisine kadar her kesimin sorunlarını

ve dertlerini dinledi. Yalçınkaya, kendisine iletilen şikayetlerin takipçisi olacağını söyleyerek hazırlayacağı soru önergelerine gelecek cevaplara göre de Kumlucalıları bilgilendireceğini anlattı. Kumlucalıların sorunlarını tek tek not alan CHP Milletvekili Rıza Yalçınkaya'ya en büyük şikayet yollardan geldi. Kumluca- Kozcağız ve Kumluca- Abdipaşa yollarının yapılmamasından dert yanan vatandaşlar, yol sorunlarının çözülememesine tepki gösterdi. Seçim zamanı kendilerine verilen sözlerin tutulmadığı serzenişinde bulunan Kumlucalılar, yolların acilen yapılmasını istediklerini söyledi.

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin ile de görüştü. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Milletvekili Yalçınkaya, Kumluca'da Dert Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement