Cizre'de 8 Mart Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Cizre'de 8 Mart Etkinliği

Cizre\'de 8 Mart Etkinliği

Şırnak’ın Cizre ilçesinde AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte bir araya gelen kadınlar, müzik eşliğinde halay çekip eğlendi.

10.03.2017 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte bir araya gelen kadınlar, müzik eşliğinde halay çekip eğlendi.

AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanlığınca, Cizre ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Tarihi İçkale'de düzenlenen etkinliğe, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, Engelsiz Hayat Derneği Başkanı Gülizar Ölmez, şehit anneleri ve çok sayıda kadın katıldı. Etkinliğe gelen kadınlara karanfil verilip, eşarp hediye edildi.

Etkinlikte konuşan Kadın Kolları Başkanı Atan, " Beytüşşebap'tan, Uludere'den, Silopi'den, Güçlükonak'tan, İdil'den, Şırnak merkezden, Kumçatı'dan dört bir yandan kadınlar burada buluşmuşsak demek ki bugün burada bahar vardır, baharı yaşıyoruz. Allah bizlere mutluluğu kardeşliği, barışı nasip etsin. Ama bu topraklara barışı, huzuru, kardeşliği getirecek olan kadınlardır, analardır bunu asla unutmayın. O yüzden bu topraklara barışı da kardeşliği de sizler getireceksiniz, bizler getireceğiz, kadınlar getirecek" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ise, "Ben bir fahri Şırnaklı olarak bize oy versin veya vermesin herkese hizmet vermeye çalışan bir kardeşiniz olarak sizlere vermiş olduğunuz mücadeleden dolayı şükranlarımı arz ederim. Mecliste bulunan diğer kadın milletvekillerinin selamı ile sizleri selamlıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından program semazen gösterisi, erbane ekibinin sahnesi ve ÇATOM ekibinin folklor gösterisi ile devam etti. Müzik eşliğinde halay çeken kadınlar, gönüllerince eğlendi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de 8 Mart Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement