Çü Rektörü Prof. Dr. Akınoğlu'ndan Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Çü Rektörü Prof. Dr. Akınoğlu'ndan Veda Mesajı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof.Dr.Alper Akınoğlu, veda mesajı yayımladı.

25.06.2012 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, veda mesajı yayımladı.

Akınoğlu veda mesajında, 6 Ağustos 2004-2008 ve 2008-2012 yılları arasında 2 dönem Çukurova Üniversitesi Rektörlüğünü ülkesinin kendisine vermiş olduğu büyük bir onur olarak değerlendirip, hizmet duygusuyla yürüttüğünü belirtti.

Hacettepe Tıp Fakültesi'nden 1975 yılında mezun olduktan sonra, ilk görev ve ilk maaş aldığı yerin Çukurova Üniversitesi olduğunu ifade eden Akınoğlu, şunları kaydetti:

"Çukurova Üniversitesi'ne hizmet etmeyi, adeta benim varlık nedenim gibi gördüm. Bu görevi birlikte yürüttüğüm rektör yardımcılarına, dekanlara, tüm akademik ve idari personele sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 8 yıl süresince, attığımız adımlarda üniversitemize ve şahsıma verdiğiniz maddi ve manevi desteklerle birlikte, yapıcı eleştirileriniz bizlere güç verdi, yol gösterici oldu. Sizlere Çukurova Üniversitesi Rektörü olarak veda ederken, bana verilen bu onuru hayatım boyuncu taşıyacağım. Çukurova Üniversitesi'ne hizmet ederken, bizlere gönül bağı olan dostlara, arkadaşlara, verdikleri güven için teşekkür ediyorum. Çukurova Üniversitesi'ni gelecekte daha iyi yerlerde görmek dileğiyle, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Muhabir: Ali Güreli

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çü Rektörü Prof. Dr. Akınoğlu'ndan Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement