Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türk ve Türkiye ismini hak etmeyen meslek kuruluşlarından imtiyazlarını... - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türk ve Türkiye ismini hak etmeyen meslek kuruluşlarından imtiyazlarını...

Edinilen son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıTBMM - Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısına katılarak konuşma yaptı.

14.10.2020 13:43  Güncelleme: 14:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması

TBMM - Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısına katılarak konuşma yaptı. (6)

Erdoğan: "Azeri kardeşlerimize her türlü desteği vermeye varız, yine vereceğiz. Minsk üçlüsünün içerisinde olanların verdiği desteği niye konuşmuyorsunuz? Rusya'dan, aynı şekilde Fransa'dan bu kadar silahlar geliyor. Bunları niye konuşmuyorsunuz?"

Erdoğan: "Bütçenin hemen ardından Meclisimizin ilk işlerinden biri bu konu olmalıdır. Türk ve Türkiye ismini hak etmeyen meslek kuruluşlarından bu imtiyazlarını derhal almalıyız."

Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türk ve Türkiye ismini hak etmeyen meslek kuruluşlarından imtiyazlarını...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türk ve Türkiye ismini hak etmeyen meslek kuruluşlarından imtiyazlarını... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement