Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

AK Parti Muğla milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına devam ediyor.

01.06.2018 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muğla milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Muğla milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir, Kadın Kolları Başkanı Hülya Metin ve partililer, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Bodrum'un turizm ve çevre sorunlarının konuşulduğu toplantı yaklaşık bir saat sürdü. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda, sorunları çözme konusunda birlikte çalışma fikri öne çıktı.

BODER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyurt, yaptığı açıklamada, Demir'in birinci sıra milletvekilliği adaylığından çok memnun olduklarını söyledi.

Yeni dönemde sorunların çözüleceğine inandığını ifade eden Özyurt, "Turizm için huzur ve güvenlik çok önemli. Son 2-3 yıl içerisinde yaşadığımız olumsuz siyasi gelişmeler direkt uçuşları durdurma noktasına geldi. Bodrum'a Avrupa'nın muhtelif ülkelerinden direkt uçuş konulması konusunda bütün gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle bu konuda destek istiyoruz." diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Özmen ise, ilçede yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Kangren haline gelmiş bir sorun olan çöplük, Leleg kalıntılarının üzerine ve 7 bin ağacın kesilmesiyle yapılma durumu söz konusu olunca projeye tahsis edilen alan Anıtlar Kurulu tarafından iptal edildi. Sonrasında Muğla Büyükşehir Belediyesinin talebi üzerine 2017 yılında Orman Bakanlığımızın gösterdiği üç yeri tercihine sundu. Muğla Büyükşehir de bu yerlerden birini geçtiğimiz günlerde tercih etti. Muğla'nın katı atık ve yeniden değerleme projesi bu tarihten sonra tamamen Muğla Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğundadır."

Devletin ve yerel yönetimlerinin birçok noktasında uzun yıllar kamu hizmeti verdiğini ifade eden AK Parti Muğla milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir de, bir süredir Bodrum'da sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler yaptığını kaydetti.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve ilçe teşkilatında görev yapan üyelerle görünen ve konuşulan her şeyi not ettiklerini ifade eden Demir, şunları kaydetti:

"Bodrum'un vekil adayı olmam çok önemli. Sizleri siyasi algılarımızı bir kenara bırakarak, Bodrum için birlikte çalışmaya davet ediyorum. Ben Ankara'ya bölgesinin güçlü milletvekili olarak gitmek istiyorum. Uzun yıllarını yerel yönetici olarak geçirmiş bir vekil adayı olarak sorunlara tamamen hakimim diyebilirim. Bölgede yaşayan tüm siyasi partilerin yöneticileriyle iyi arkadaşlıklar ve sosyal ilişkilerim var. Ben sorunları dosya alma dosya verme yöntemiyle çözmeyi tercih eden bir vekil olmayacağım. Anında ve hızlıca talepleri karşılayacak sorunları çözecek yöntemleri kullanacağım. Kısacası her sorunu ve talebi kendim takip ederim ve çözerim. Bodrum'un ihtiyacı olan yerel yönetimlerin yetersiz ve çözümsüz kaldığı her yerde bizi çözümlerimizle, hizmetlerimizle göreceksiniz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement