Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Seçilen Göksel Aşan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Seçilen Göksel Aşan Kimdir?

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Seçilen Göksel Aşan Kimdir?

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisine Prof. Dr. Göksel Aşan seçildi. Finans Ofisi yeni başkanı Göksel Aşan kimdir?

16.10.2018 11:19  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Finans Ofisi Başkanlığına Prof. Dr. atandı. Peki, kimdir?

GÖKSEL AŞAN KİMDİR?

, 24 Temmuz 1966 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümü'nde tamamladı. Bunun ardından 1991 yılında da İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümü'nde yüksek lisans eğitimi tamamladı. Doktora eğitimini 1991-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi'nde Kamu Maliyesi alanında tamamladı.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ OLDU

1988-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışan , doktorasını aldıktan sonra 1998 yılından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 2008 yılında "Doçent" olan , 2017 yılında ise Prof. Dr. unvanını almaya hak kazandı.

FİNANS OFİSİ BAŞKANLIĞINA ATANDI

Uzun yıllar, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde çeşitli görevlerde bulunan , bunların yanı sıra İstinye Üniversitesi ve Aydın Üniversitesi'nde farklı görevlerde bulundu. 1 6 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığına atandı.

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Seçilen Göksel Aşan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement