DAÜ Görsel İletişim Tasarimi Bölümü Uğur Erbaş’ı Ağırlıyor - Son Dakika
Eğitim

DAÜ Görsel İletişim Tasarimi Bölümü Uğur Erbaş’ı Ağırlıyor

Animasyon ve Görsel Efekt Tasarımı Üzerine Genel Bir Söyleşi ve Atölye Çalışması Gerçekleştirecek.

15.03.2011 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Görsel Efekt ve 3 Boyutlu Animasyon konusunda dikkatleri üzerine çeken Grafik Tasarımcı Uğur Erbaş'ı 16 - 17 Mart 2011 tarihlerinde söyleşi ve atölye çalışması için ağırlıyor.

Uğur Erbaş, 16 Mart ve 17 Mart 2011 tarihlerinde İletişim Fakültesi CMS 225 MAC LAB'da, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerine bugüne kadar hazırlamış olduğu çalışmalarla ilgili Animasyon ve Görsel Efekt tasarımı üzerine genel bir söyleşi ve atölye çalışması gerçekleştirecektir.

Uğur Erbaş, 1977 yılında Ankara'da doğdu. 1999 yılında ise Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Yüksek Lisans programından mezun oldu. 2002 Antalya Altın Portakal 8. Uluslararası Kısa Film Yarışması'nda ve 2004 Columbia-Tristar 1. Ulusal Kısafilm yarışmasında en iyi animasyon ödüllerini aldı. 2004 TRT Tanıtım Merkezi'nde Grafist-Animatör olarak görev aldı ve ardından ise 2007 Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. 2009'dan sonra ise serbest çalışmaya başladı. 2006 yılı Altın Portakal'da Derviş Zaim'in "Cenneti Beklerken" filmi ile uzun metrajda en iyi görsel efekt ödülünü Sinefekt ekibiyle paylaştı. Can Atilla için "Cariyeler ve Geceler", "Sultanlar Aşkına" ve "Aşk-ı Hürrem" adlı animasyon kliplere imza attı. Can Dündar'ın yönettiği "Mustafa" adlı belgesel filmin görsel efektlerini 4 kişilik ekiple tamamladı. Sanatçı ile ilgili bazı çalışmaları görmek için http://ugurerbas.deviantart.com adresinden görülebileceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim DAÜ Görsel İletişim Tasarimi Bölümü Uğur Erbaş’ı Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement