Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Arda: "Demokrat Parti Bugün İktidar Adayıdır" - Son Dakika
Güncel

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Arda: "Demokrat Parti Bugün İktidar Adayıdır"

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Arda: "Demokrat Parti Bugün İktidar Adayıdır"

Demokrat Parti (DP) İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda; “Demokrat Parti bugün iktidar adayıdır, Millet İttifakı’nın ilk üyelerindendir, 6’lı masanın temel bileşenidir. Artık sadece 25 yıl önce nerede olduğumuzu değil, 8 ay sonra nerede olacağımızı da düşünün ve ona göre hareket edin” dedi.

05.12.2022 14:25  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda; "Demokrat Parti bugün iktidar adayıdır, Millet İttifakı'nın ilk üyelerindendir, 6'lı masanın temel bileşenidir. Artık sadece 25 yıl önce nerede olduğumuzu değil, 8 ay sonra nerede olacağımızı da düşünün ve ona göre hareket edin" dedi.

Esenyurt Olağan Kongresi dün Erol Olçok Kongre Merkezi'nde yapıldı. Kongreye, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt da katıldı.

DP İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda; "Bizim içimizde ateş yanıyor dedik. Bizim hedeflerimiz büyük. Biz demokrat ve kalkınmış bir Türkiye istiyoruz. Lafın gelişi değil, gerçekten güçlü bir Türkiye istiyoruz" dedi. Arda sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocuklarımızın geleceğinden kaygılanmadığımız, sokaklarında huzur olan, her mahallesinin müreffeh olduğu, üreten ve adil bir şekilde bölüşen bir Türkiye istiyoruz. Yolumuz uzun, yolumuz zorlu. Ancak korkmayacağız, biz böyle gördük. Demokrat Parti, değerli arkadaşlarım, Türkiye'nin ortak paydasıdır; 83 milyonun her bir ferdinin kendinden bir şeyler bulabileceği ortak bir değerimizdir. Demokrat Parti bugün iktidar adayıdır, Millet İttifakı'nın ilk üyelerindendir, 6'lı masanın temel bileşenidir. Artık sadece 25 yıl önce nerede olduğumuzu değil, 8 ay sonra nerede olacağımızı da düşünün ve ona göre hareket edin."

"İSTANBUL'UN KAZANILMASINDA TEMEL ROL OYNADIK"

2019'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin kazanılmasında temel bir rol oynadıklarını belirten Arda "Bugün Sayın İmamoğlu'yla birlikte mesai yapıyoruz. Vatandaşımızın derdini direkt çözebilecek konumdayız ve çözüyoruz da hamdolsun. Bunları sokakta mutlaka dillendirelim. Böyle bir partinin temsilcisi olarak sokaklarda geziyoruz, bunu asla unutmayalım. Esenyurt'un tamamını, İstanbul'un 16 milyonunu kucaklayacak gönül, hizmet aşkı bizde var. Unvanı olsun olmasın, 'Ben Demokrat Partiliyim', 'Ben demokratım' diyen herkesin bu memleket davasına yapacağı bir katkısının olduğuna can-ı gönülden inanıyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Arda: 'Demokrat Parti Bugün İktidar Adayıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement