Denizli Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Denizli Basınında Bugün

Denizli'de Yayımlanan Gazetelerde Yer Alan Bazı Haberlerin Başlıkları Şöyle: Deha: 'Süleymanlı Gölü Mercek Altında' Vali Erkmen, Beraberindeki Heyet ile Buldan'da Bulunan Süleymanlı Gölü'nde İncelemelerde Bulundu

13.01.2011 10:16

Denizli'de yayımlanan gazetelerde yer alan bazı haberlerin başlıkları şöyle:

DEHA: 'Süleymanlı Gölü mercek altında'

Vali Erkmen, beraberindeki heyet ile Buldan'da bulunan Süleymanlı Gölü'nde incelemelerde bulundu.

HOROZ: 'Öğrencilere veremle mücadele eğitimi'

Verem Savaş Haftası dolayısıyla Kadın Hakları Koruma Derneği ve Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Merkez İlköğretim Okulu öğrenci ve velilerine yönelik eğitim semineri verildi.

HİZMET: 'Açıklama bekliyoruz'

Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, 2010 yılında Türkiye genelinde küresel iklim değişikliğinden dolayı zararını tespit ettiren çiftçilerin borçlarının ertelendiğini fakat, borçları ertelenen çiftçilerin hububat primlerinin hala ödenmediğini belirterek, 'Hükümetten ve Tarım Bakanlığı'ndan bu konu hakkında bir açıklama bekliyoruz' dedi.

DENİZLİ: 'Nicolas Cage'ye rol arkadaşı aranıyor'

Başrollerini Nicolas Cage ve Eva Mendes'in paylaştığı Hayalet Sürücü 2 filminin Denizli'de yapılacak final sahneleri için figüran seçimleri başladı.

YENİ HABER: 'PAÜ Magna Carta üyesi oldu'

İsmini 'Büyük Özgürlükler Sözleşmesi' olarak bilinen tarihi belge Magna Charta'dan alan, uluslararası arenada 'Üniversitelerin Anayasası' olarak bilinen Magna Charta Universitatum'u 2009'da imzalayarak uluslararası alanda önemli bir kazanım sağlayan Pamukkale Üniversitesi, Magna Charta Observatory'un ilk Türk başkanı Prof. Dr. Üstün Ergüder imzalı Magna Charta Universitatum'a üyelik belgesi aldı.

DENİZLİ GÜNDEM: 'İktidara geleceğiz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, MHP'nin haziran ayında yapılacak seçimlerde tek başına iktidara geleceklerini ileri sürdü.

(İBS-MUS-NÖZ) - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement