Deprem Konseyin Gündeminde - Son Dakika
Güncel

Deprem Konseyin Gündeminde

Deprem Konseyin Gündeminde

'Bursa Konuşuyor' toplantılarında, bu kez 'Deprem ve Bursa' konusu konuşuluyor.

20.12.2011 20:29

Bursa Kent Konseyi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve Bursa'nın önemli meselelerinin tartışıldığı 'Bursa Konuşuyor' toplantılarında, bu kez 'Deprem ve Bursa' konusu konuşuluyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Bursa Kent Konseyi'nin periyodik olarak gerçekleştirdiği 'Bursa Konuşuyor' toplantısı, 23 Aralık 2011 Cuma günü saat 14.00'da Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Başkanlık Salonu'nda ''Deprem ve Bursa' konu başlığıyla düzenlenecek. Türkiye'nin en güçlü kent konseyi olduklarını söyleyen Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Bursa'nın sıkıntılarını yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Pala, "Kentimizin sıkıntılarına öncelik vererek gündemimize alıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda uzmanlara ve katılımcılara söz hakkı veriyoruz. Bursa ile ilgili önerilerini ve çözümlerini paylaşarak, karar alma mekanizmalarının bir parçası oluyorlar. Deprem ve Bursa konularında görüş ve önerileri olanları "Bursa Konuşuyor" toplantısına davet ediyoruz" dedi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanı Demir Akın, TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanı Niyazi Özdemir, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Kutoğlu, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Ramazan Livaoğlu, Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Mustafa Arık, Bursa Barosu'ndan Avukat Ahmet Doğu, BURSAGAZ İşletme Bakım Müdürü Nurettin Erikçİ, Bursa Kent Konseyi Yabancılar Çalışma Grubu Temsilci Anya McKee, Bursa Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Murat Uşun, Orhangazi Belediye'nden Kemal Erbaş, Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz ve Beyaz Gemi Eğitim Danışmanlık'tan Mehmet Ersin Batı, Deprem ve Bursa gündemli Bursa Konuşuyor toplantısında konuşması kesinleşen isimler arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deprem Konseyin Gündeminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement