Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldi: Milli sporcu unvanı geri alınsın! - Son Dakika
Güncel

Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldi: Milli sporcu unvanı geri alınsın!

Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki skandal paylaşımına en sert yanıt Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, "Bu adamın elinden milli sporcu unvanı alınmalı. Gitsin kendini hangi ülkeye yakın görüyorsa sporculuğunu orda yapsın" diye yorum yaptı.

05.02.2022 22:35  Güncelleme: 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün sosyal medya hesabından eşi Emine Erdoğan'la birlikte koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve bu haberin ardından siyasi partilerin liderleri başta olmak üzere pek çok kişi geçmiş olsun dileklerini paylaşmıştı.

DERYA BÜYÜKUNCU'DAN SKANDAL PAYLAŞIM

Ancak eski milli yüzücü ve 2011 Survivor birincisi Derya Büyükuncu'dan skandal bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından helva görseli paylaşarak, "Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım" ifadelerini kullanan Büyükuncu'ya en sert yanıt eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldi

MELİH GÖKÇEK'TEN SERT TEPKİ

Paylaşımında Gökçek, "Bu adamın elinden milli sporcu unvanı alınmalı. Gitsin kendini hangi ülkeye yakın görüyorsa sporculuğunu orda yapsın" ifadelerini kullandı.

Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldi

"SPOR AHLAKINA VE SPORTMENLİĞE AYKIRIDIR"

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'la ilgili eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi.

Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldi
Erkan Yalçın

Erkan Yalçın'ın açıklaması şöyle:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşi Sayın Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıklamalarının ardından, Derya Büyükuncu'nun kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış bulunduğu paylaşım, spor ahlakına ve sportmenliğe aykırıdır.

"KENDİSİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Derya Büyükuncu'nun söz konusu söylemleri ile halkı kin ve nefrete sürükleme amacı taşıyan bu vahim paylaşımları ne spor ahlakına, ne insanlığa, ne de hangi siyasi görüşten olursa olsun bu kadim coğrafyanın örf ve geleneğine yakışmamaktadır. Bu vahim söylemleri nedeniyle şahsım ve başkanı olduğum Türkiye Yüzme Federasyonu adına kendisini şiddetle kınıyoruz."

Derya Büyükuncu\'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek\'ten geldi: Milli sporcu unvanı geri alınsın!

Son Dakika Güncel Derya Büyükuncu'nun skandal Erdoğan paylaşımına en sert tepki Melih Gökçek'ten geldi: Milli sporcu unvanı geri alınsın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yüksel Yılmaz: Melih Gökçek'e katılıyorum. Çok doğru bu devletin milli sıfatını kullanmamalı 3 2 Yanıtla
  • Mahmut Harun Alkan: Derya , zaten palyaço idin şimdi tam palyaço oldun.. insan ol biraz derya.. 0 0 Yanıtla
  • Oz: Derya Büyük uncuyu dehşete düşüren sözleri için kınıyorum. Herşeyden önce bir insanın sagligi sozkonusu . Ki bizi ülkemizi değerlerimizi temsil eden sayın Cumhurbaşkanı icin yapılan bu söylemin affedilecek bir yanı yoktur. Bu sözler Türk milletine hakarettir .. bu nefretin söylemidir .. bizlerin yolu nefretten değil sevgiden geçer .. 0 0 Yanıtla

Advertisement