Devrekli Gazeteci İbrahim Tığ'dan Söyleşi ve İmza Günü - Son Dakika
Yerel

Devrekli Gazeteci İbrahim Tığ'dan Söyleşi ve İmza Günü

Devrekli Gazeteci İbrahim Tığ\'dan Söyleşi ve İmza Günü

Devrekli Gazeteci İbrahim Tığ imza gününde sevenleri ile bir araya geldi.

11.01.2014 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrekli Gazeteci İbrahim Tığ imza gününde sevenleri ile bir araya geldi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde uzun yıllardan bu yana gazetecilik yapan aynı zamanda Bölge Haber Gazetesi'nin sahibi olan Gazeteci-şair ve yazar İbrahim Tığ yeni çıkardığı kitabının imza ve söyleşi gününde sevenleri ile bir araya geldi.

Devrek Atatürk Kültür Merkezinde(AKM) düzenlenen söyleşi ve imza gününde okurlarına yeni kitabını imzalamanın keyfini yaşarken, sevenleri tarafından bu mutlu gününde yalnız bırakılmamanın da mutluluğunu yaşadı. Daha evvel şiir, öykü ve çeşitli araştırmalardan oluşan kitaplar çıkaran İbrahim Tığ, imza gününde okurlarına Kaynak Yayınları ile Nokta Yayınları arasında son olarak çıkan araştırma dalında Rüştü Onur şiir dalında ise Sarıaylar isimli kitaplarını okurları için imzaladı. Program açılışı Tığ'ın bugüne kadar olan çalışmaları hakkında yaptığı slayt gösterisinin ardından bir kısmı İbrahim Tığ tarafından derlenen ve Devrekli sanatçılar tarafından seslendirilen Devrek türküleri de davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Düzenlenen imza gününe; Devrek Belediye Başkan Vekili Siyamı Ozkoz, AK Parti ilçe Başkanı Serdar Kelebek, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, CHP Devrek Belediye Başkan adayı Songül Malkoç, CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri İsmet Akdemir, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrekli Gazeteci İbrahim Tığ'dan Söyleşi ve İmza Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement