DHA YURT BÜLTENİ-12 - Son Dakika
Güncel

DHA YURT BÜLTENİ-12

1)UZMAN ÇAVUŞ VE EŞİ, EVLERİNDE BAŞLARINDAN VURULMUŞ, ÖLÜ BULUNDU KAHRAMANMARAŞ'ın Ekinözü ilçesinde Uzman Çavuş Yasin Delibaşı (25) ve eşi Münevver Delibaşı, evde başlarından tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu.

16.06.2019 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)UZMAN ÇAVUŞ VE EŞİ, EVLERİNDE BAŞLARINDAN VURULMUŞ, ÖLÜ BULUNDU

KAHRAMANMARAŞ'ın Ekinözü ilçesinde Uzman Çavuş Yasin Delibaşı (25) ve eşi Münevver Delibaşı, evde başlarından tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu. Münevver Delibaşı'nın el ve ayaklarının bağlı olduğu belirtildi.
İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuş Yasin Delibaşı, bugün mesaiye gitmedi. Silah arkadaşları telefonla ulaşamayınca, öğle saatlerinde Delibaşı'nın oturduğu Öztürk Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki evine gitti. Eve giren askerler, Münevver Delibaşı'nı kapı girişinde, Yasin Delibaşı'nı ise evin salonunda başlarından tabancayla vurularak öldürülmüş olarak buldu. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.Yapılan incelemede, Münevver Delibaşı'nın el ve ayaklarının bağlı olduğu belirlendi. Çiftin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
CİNNET Mİ, CİNAYET Mİ?
Yasin Delibaşı'nın cinnet geçirip eşini öldürdükten sonra intihar mı ettiği, yoksa çiftin cinayete mi kurban gittiğinin tespiti için çalışma başlatıldı. Polis olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

Ömer KOÇ/EKİNÖZÜ (Kahramanmaraş),

============================================

2)YILDIRIMIN İSABET ETTİĞİ EV VE DEPO YANDI

SİVAS'ta yıldırım düşmesi sonucu yangın çıkan konteyner  ev ve bitişiğindeki depo, kullanılamaz hale geldi.
Olay dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Çöken köyünde meydana geldi. Etkili olan sağanak sırasında köyde Yusuf Kütük'e ait konteyner eve yıldırım düştü. Ev ve bitişiğindeki depoyu, kısa sürede alevler sardı. Yangını gören çevredekiler durumu Sivas Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Söndürülen yangında, ev ve bitişiğindeki depo kullanılamaz hale geldi. Yangında yaralanan olmadı.

Görüntü Dökümü:
---------------------
-Yanan evin görüntüleri

Haber: Hakan KALELİ/SİVAS

=============================================

3)ADIYAMAN'DA HAFİF TİCARİ ARAÇ DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

ADIYAMAN'da, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 3 yaşındaki Muhammed Siraç Yıldız öldü, 5 kişi de yaralandı.Kaza, öğle saatlerinde Adıyaman- Şanlıurfa karayolunun 30'uncu kilometresinde Atakent köyü yakınlarında meydana geldi. Seher Yıldız yönetimindeki 63 AJ 012 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak devrildi. Aracın hurdaya döndüğü kazada, sürücü Seher Yıldız ile yanındaki Fethiye Yıldız, Muhammed Sıraç Yıldız, Yüsra Yıldız ve Yusuf Yıldız ile Merve Kaya yaralandı. Yaralılar, çağırılan ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan Muhammed Siraç Yıldız, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.
Yaralılardan Yüsra Yıldız'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Görüntü Dökümü
------------------------------------
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ambulansların acil servise girişi
Yaralılar ambulanslardan indirilmesi
Yaralılar sedye üzerinde acil servise götürülmesi
Yaralıların yakınları
Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)
GÖRÜNTÜ BOYUTU: 200 MB

==============================================

4)HAFİF TİCARİ ARAÇ REFÜJE ÇARPTI: 4 YARALI

Malatya'nınAkçadağ ilçesinde, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği hafif ticari araç refüje çarptı, 4 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Malatya- Kayseri karayolu Çayırdüzü mevkiinde meydana geldi. Kayseri yönüne giden Emrah Tenekeci yönetimindeki 44 H 8652 plakalı hafif ticari araç, kontrolünden çıkıp refüje çarptı. Kazada, sürücü Emrah Tenekeci ile yanındaki Serkan, Berat ve Fazilet Tenekeci yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı

Görüntü Dökümü
------------------------------------
Olay yerinden götü
İtfaiyenin çalışması
Genel ve detay görüntüler
Haber-Kamera: Taha AYHAN-MALATYA-DHA
GÖRÜNTÜ BOYUTU: 37 MB


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA YURT BÜLTENİ-12 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement