Dha Yurt  Bülteni-21 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt  Bülteni-21

Dha Yurt  Bülteni-21

Dini duyguları istismar ile dolandırıcılık iddiasına 12 gözaltı (2)ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDIMuğla'nın Ortaca İlçesi'nde, dini inanç ve duyguları kullanarak özellikle 'bağış' adı altında yaşlıların paralarını dolandıkları ileri sürülen 7'si kadın 12 kişi, emniyetteki işlemlerinin...

25.05.2017 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dini duyguları istismar ile dolandırıcılık iddiasına 12 gözaltı (2)

ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, dini inanç ve duyguları kullanarak özellikle 'bağış' adı altında yaşlıların paralarını dolandıkları ileri sürülen 7'si kadın 12 kişi, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasınan ardından sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

MUĞLA,

==========================================

Marmaris'te 2 öğretmene FETÖ gözaltısı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 2 öğretmen gözaltına alındı.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Grup Amirliği ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün kapatılan okul ve dershanelerde öğretmenlik yaptığı iddia edilen 38 yaşındaki H.A.S. ile 41 yaşındaki C.K.'yı gözaltına aldı. Örgütün şifreli haberleşme programı 'Bylock' kullandıkları ve Bank Asya'daki hesaplarından örgüte para aktarıldığı belirlenen şüphelilerden H.A.S.'nin, ikamet adresi olarak başka bir adresi gösterdiği tespit edildi. H.A.S., emniyete götürülürken, basın mensuplarına tebessüm ederek el salladı.

Emniyetteki ifadelerinde suçlamaları reddeden şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği ifade edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------------

Doktor kontrolüne getirilen öğretmenlerden görüntü

H.A.S.'nin kameramanlara el sallamasından görüntü

Polis aracına bindirilen şüphelilerden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber - Kamera: Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS (Muğla),

============================================

Bursa'da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

BURSA'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, Mudanya İlçesi Bademli Mahallesinde meydana geldi. 29 yaşındaki O.S., yönetimindeki 16 ARC 37 plakalı otomobil ile Uğur B. yönetimindeki 16 HC 563 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, sürücülerden Uğur B. olay yerinde hayatını kaybederken, beraberindeki 4 kişi ile diğer araç sürücüsü O.S. yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kaldırıldıkları Mudanya Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Uğur B.'nin cesedi ise Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

-Olay yerinden görüntüler

- Jandarma ekipleri inceleme yaparken

-Hurdaya dönen araçtan görüntüler

-Detaylar

Süre: 1 dakika 29 saniye Boyut: 112 MB

Haber: Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,

===========================================

Otomobil şarampole uçtu: 2 ölü, 3 yaralı

KONYA'da Alanya'dan tatilden dönenleri taşıyan otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu öldü, 1'i ağır 3 kişide yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Konya- Seydişehir karayolunun 45'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, 38 yaşındaki İlyas Çetinkaya'nın kullandığı 42 FGF 06 plakalı otomobil, İnlice mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole uçtu. Kazada, sürücü Çetinkaya, çocukları 12 yaşındaki Muhammet İbrahim ve 6 yaşındaki Yunus Emre Çetinkaya ile yolcular Cüneyt Dündar ve Ömer Dolapçı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. İlyas Çetinkaya sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar ise yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Muhammet İbrahim Çetinkaya kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Yunus Emre Çetinkaya ve diğer iki yaralının tedavileri sürüyor. İlyas Çetinkaya'nın günübirlik çocuklarını Alanya'ya denize götürdüğü, kazanın da dönüş yolunda olduğu belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

------------------------------

Kaza yapan otomobil detay

Otomobilin şarampolden kaldırılması

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt  Bülteni-21 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement