Dicaprio İle Lively Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Magazin

Dicaprio İle Lively Yollarını Ayırdı

Dicaprio İle Lively Yollarını Ayırdı

Leonardo DiCaprio ve Blake Lively 5 aylık beraberliklerinin sona erdiğini açıkladılar.

05.10.2011 16:34

Kısa sürede Hollywood'un gözde çiftlerinden olan "Inception" filminin 36 yaşındaki yıldızı DiCaprio ile "Gossip Girl" dizisinin 24 yaşındaki yıldızı Blake Lively yollarını ayırdıklarını açıkladılar.

İlk kez 17 Mayıs'ta Cannes Film Festivali sırasında ünlü yönetmen Steven Spielberg'in yatında samimi şekilde görüntülenen çift, Monako, İtalya, Fransa ve Disneyland'ı kapsayan romantik ufak bir dünya turu yapmışlardı.

DiCaprio ve Lively'nin ilişkileri açığa çıkmadan haftalar önce DiCaprio, ünlü model Bar Rafaeli ile beş yıldır süren ilişkisini bitirmişti. Blake Lively de aynı dizide rol al arkadaşı olan Penn Badgley ile 2010'un ekim ayında ayrılmışlardı.

Blake Lively ayrılığın hemen sonrasında Glamour dergisine verdiği röportajda; "Güçlü bir önsezim var, bu bana kendine güvenme hissi veriyor. Yaşadığınız her ilişkiden bir şey öğreniyorsunuz, büyüyorsunuz, bütün bunlar size bir şeyler katıyor. Bunun içindir ki bazı şeylerin bitmesi benim için çokta üzücü olmamıştır" diyerek ayrılık sonrası duygularını ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Dicaprio İle Lively Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement