Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li Senatörlere Resti Çekti: Olumsuz Etkileri Olur - Son Dakika
Güncel

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li Senatörlere Resti Çekti: Olumsuz Etkileri Olur

ABD'li senatörlerle görüşme yapan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Türkiye'yi hedef alan girişimlere tepkimizi açıkça ortaya koyduk. Bu tür girişimlerin ilişkilerimize olumsuz etkileri olacağını vurguladık" dedi.

12.07.2018 18:57  Güncelleme: 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brüksel'de gerçekleşen NATO Zirvesi sonrası ABD'li senatörlerle yaptığı görüşmede , "Kongre'de F-35 projesi ve S-400'ler bağlamında Türkiye'yi hedef alan girişimlere tepkimizi açıkça ortaya koyduk. Bu tür girişimlerin ilişkilerimize olumsuz etkileri olacağını vurguladık." ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li Senatörlere Resti Çekti: Olumsuz Etkileri Olur

"TEPKİMİZİ AÇIKÇA ORTAYA KOYDUK"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleşen NATO Zirvesi sonrası ABD'li senatörlerle bir araya geldi. ABD'li senatörlerin S-400'ler üzerinde Türkiye'yi hedef alan girişimlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Çavuşoğlu, "ABD'li Senatörler Thom Tillis ve Jeanne Shaheen ile Brüksel'de yaptığımız görüşmede, Kongre'de F-35 projesi ile S-400ler bağlamında Türkiye'yi hedef alan girişimlere tepkimizi açıkça ortaya koyduk. Bu tür girişimlerin ilişkilerimize olumsuz etkileri olacağını vurguladık." açıklamasında bulundu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD\'li Senatörlere Resti Çekti: Olumsuz Etkileri Olur

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li Senatörlere Resti Çekti: Olumsuz Etkileri Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement