Divriği'de "Kültür Mirası Divriği" Konulu Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Divriği'de "Kültür Mirası Divriği" Konulu Resim Sergisi Açıldı

Sergi 6 ay açık kalacak

12.11.2013 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in himayelerinde Divriği Kaykamamlığı ve Özel İdare Müdürlüğünce düzenlenen "Kültür Mirası Divriği" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerden oluşan resim sergisi açıldı.

Darüşşifa bölümündeki serginin açılışına, Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkanı Hakan Gök, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Mermer, ilçede bulunan kurum müdür ve amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Kaya, açılışta yaptığı konuşmada, yarışmada dereceye giren 34 fotoğrafın sergileneceğini belirterek, " Ordu'dan, İzmir'den, Sakarya'dan, Antalya'dan, Eskişehir'den ve Anadolu'nun birçok ilinden gelen çeşitli fotoğraf sanatçılarımız 126'ya yakın fotoğraf gönderdi. Seçkin kurulumuz, yarışmadan gelen fotoğrafları inceledi. Bu fotoğraf sergisinin hayırlı olmasını diliyorum. Emek veren tüm arkadaşlarımıza özellikle sayın Valimiz Zübeyir Kemelek'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İlçede yaşayan fotoğraf sanatçısı Yusuf Güldalı'nın yarışma ve organizasyonlarda emeğinin büyük olduğunu ifade eden Kaya, "Güldalı, fotoğraf sanatıyla beraber ilçemizin tanıtımına da çok büyük katkılar sunmuştur. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök ise sloganlarının "Görmeden Ölmeyin" olduğunu ve bu çerçevede herkesi ilçeye davet ettiklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek serginin açılışı yapıldı. Serginin 6 ay açık kalacağı belirtildi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Divriği'de 'Kültür Mirası Divriği' Konulu Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement